USP 1
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 €

Κλήματα

Products

Μοσχάτο Αμβούργου (Μοσχάτο Μαύρο, Μυρωδάτο)

Μοσχάτο Αμβούργου (Μοσχάτο Μαύρο, Μυρωδάτο)

Περιοχές καλλιέργειας   Ερυθρή ποικιλία, διπλής χρήσης (επιτραπέζια οινοποιήσιμη), άγνωστης προέλευσης. Στην Ελλάδα καλλιεργείται κυρίως στην περιοχή του Τυρνάβου, αλλά και στην Καρδίτσα, τη Μα...

Αετονύχι Μαύρο (Νυχάτο Μαύρο, Ραζακί Μαύρο)

Αετονύχι Μαύρο (Νυχάτο Μαύρο, Ραζακί Μαύρο)

Μαύρη ένσπερμη ποικιλία που ωριμάζει στο τέλος Αυγούστου. Σύμφωνα με την Αριθμ. 336045 Απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Ταξινόμηση ποικιλιών αμπέλου» η ποικιλία Αετονύχι εί...

Μοσχάτο Αλεξανδρείας (Αποσολιάτικο, Αγγλικό, Σαλαμάνα)

Μοσχάτο Αλεξανδρείας (Αποσολιάτικο, Αγγλικό, Σαλαμάνα)

Περιοχές καλλιέργειας Λευκή ποικιλία πιθανότατα αφρικανικής καταγωγής, η οποία καλλιεργείται ευρύτατα σε ολόκληρο τον κόσμο για την παραγωγή επιτραπέζιων σταφυλιών, κρασιού και σταφίδας. Στην Ελλά...

Βιδιανό (Αβιδιανό)

Βιδιανό (Αβιδιανό)

Περιοχές καλλιέργειας   Μία από τις πιο αξιόλογες λευκές ποικιλίες της Κρήτης, καλλιεργούμενη στο νομό Ρεθύμνης, στην επαρχία Μηλοποτάμου, σε περιορισμένη έκταση (100 στρέμματα), και σποραδικά...

Sauvignon Blanc

Sauvignon Blanc

Περιοχές καλλιέργειας Λευκή ποικιλία γαλλικής προέλευσης, η οποία καλλιεργείται σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Ελλάδα η καλλιέργειά της ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '90 για να φτάσει...

Σαββατιανό (Κουντούρα, Σταματιανό, Περαχωρίτης, Δομπραίνα)

Σαββατιανό (Κουντούρα, Σταματιανό, Περαχωρίτης, Δομπραίνα)

Περιοχές καλλιέργειας Λευκή ποικιλία καλλιεργούμενη κυρίως στους νομούς Αττικής, Ευβοίας, Βοιωτίας και, σε μικρότερη έκταση, στις Κυκλάδες, τη Δυτική Κρήτη, την Πελοπόννησο και τη Μακεδονία, ξεπερ...

Chardonnay

Chardonnay

Περιοχές καλλιέργειας Κοσμοπολίτικη λευκή ποικιλία γαλλικής προέλευσης (Βουργουνδία). Στην Ελλάδα καλλιεργείται σε 24 νομούς, κατανεμημένους σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας. Φυτό...

Crimson Seedless

Crimson Seedless

Κόκκινη άσπερμη και εύγευστη ποικιλία, ωριμάζει τέλος Αυγούστου, διαμορφώνεται και σε κρεβατίνα. Πολύ ανθεκτική στο βοτρύτη.

Γουστολίδι (Βοστιλίδι, Αυγουστολίδι)

Γουστολίδι (Βοστιλίδι, Αυγουστολίδι)

Περιοχές καλλιέργειας   Λευκή ποικιλία καλλιεργούμενη στα Ιόνια νησιά, τη Μεσσηνία, την Αχαϊα, την Αιτωλοακαρνανία και την Πρέβεζα.   Φυτό   Είναι ζωηρό, γόνιμο, παραγωγικό, ευπαθ...

Ρομπόλα

Ρομπόλα

Περιοχές καλλιέργειας Λευκή ποικιλία των Ιονίων νησιών, καλλιεργούμενη κυρίως στην Κεφαλλονιά και σποραδικά στη Ζάκυνθο, τη Λευκάδα, την Πρέβεζα και τα τελευταία χρόνια στην Αρκαδία, σε μία έκταση...

Μοσχοφίλερο (Φιλέρι)

Μοσχοφίλερο (Φιλέρι)

Περιοχές καλλιέργειας "Γκρι" ποικιλία, καλλιεργούμενη στην Πελοπόννησο, στους νομούς Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, και σποραδικά στη Λευκάδα, στη Ζάκυνθο, την Πρέβεζα, στην Μαγνησία, και τελευταί...

Σιδερίτης

Σιδερίτης

Περιοχές καλλιέργειας Ερυθρή ποικιλία, καλλιεργούμενη σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, ιδιαίτερα στην Κορινθία, την Αχαϊα και την Ηλεία, και σποραδικά στην Αττική και την Εύβοια. Φυτό Είναι ζω...

Μοσχάτο Σάμου (Μοσχούδι, Μοσχαστάφυλλο, Μοσχάτο Ρίου)

Μοσχάτο Σάμου (Μοσχούδι, Μοσχαστάφυλλο, Μοσχάτο Ρίου)

Περιοχές καλλιέργειας Πρόκειται για ποικιλία καλλιεργούμενη σε μεγάλη έκταση σε αρκετές χώρες του κόσμου (Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Γερμανία, Τουρκία, Αυστραλία, Αμερική κ.α.). Στην Ελλάδα...

Κακοτρύγης

Κακοτρύγης

Περιοχές καλλιέργειας Παλιά λευκή ποικιλία της Κέρκυρας, καλλιεργούμενη σήμερα σε μικρή έκταση. Φυτό Είναι ζωηρό, γόνιμο, παραγωγικό, ευπαθές στον περονόσπορο και την ξηρασία. Διαμορφώνεται σε κύπε...

Φράουλα

Φράουλα

Γενικά Ποικιλία παλαιά, Θεωρείται ελληνικής προέλευσης. Καλλιεργείται συστηματικά στο νομό Κορινθίας ενώ η καλλιέργειά της συνιστάται και στους νομού Αττικής Αχαΐας Βοιωτίας, Χίου, Σάμου, Λέσβου κ...

Cardinal

Cardinal

Γενικά Η ποικιλία αυτή είναι αποτέλεσμα προ γράμματος δημιουργίας νέων επιτραπέζιων σταφυλιών με τη μέθοδο της δια σταύρωσης. Δημιουργήθηκε στην Καλιφόρνια με τη διασταύρωση των ποικιλιών Flame To...

Ασύρτικο

Ασύρτικο

Περιοχές καλλιέργειας Η πιο εκπληκτική, πολυδύναμη, λευκή ποικιλία του ελληνικού αμπελώνα. Αρχικά καλλιεργούνταν στα νησιά των Κυκλάδων και κυρίως στη Σαντορίνη, που είναι και ο τόπος καταγωγής τη...

Ροδίτης

Ροδίτης

Περιοχές καλλιέργειας Πολύ παλιά γηγενής, ρόδινου χρωματισμού ποικιλία, καλλιεργούμενη σε 32 νομούς της χώρας, στη ΒΔ Πελοπόννησο, την Αττική, τη Βοιωτία, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και...

Alphonse Lavalle (Ribier)

Alphonse Lavalle (Ribier)

Μαύρη ποικιλία που ωριμάζει τέλος Αυγούστου. Σύμφωνα με την Αριθμ. 336045 Απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Ταξινόμηση ποικιλιών αμπέλου» η ποικιλία Alphonse Lavalle είναι:...

Μαλαγουζιά (Μαλαουζιά)

Μαλαγουζιά (Μαλαουζιά)

Περιοχές καλλιέργειας Λευκή ποικιλία καταγόμενη από την Αιτωλοακαρνανία, η οποία καλλιεργείται στη Μακεδονία (Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη) και διάσπαρτα στη Στερεά Ελλάδα (Αιτωλοακαρνανία, Φθιώτιδα, Ατ...

Βηλάνα

Βηλάνα

Περιοχές καλλιέργειας Λευκή ποικιλία της Κρήτης, καλλιεργούμενη στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου και σποραδικά στους νομούς Ρεθύμνης και Χανίων, καταλαμβάνοντας συνολικά μία έκταση κοντά στα 3....

Λαγόρθι

Λαγόρθι

Περιοχές καλλιέργειας   Λευκή ποικιλία των Καλαβρύτων, καλλιεργούμενη σποραδικά και στην υπόλοιπη Αχαϊα, την Αρκαδία, τη Λευκάδα, τη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα. Τελευταία δοκιμάζεται η καλλιέργειά...

Αττική

Αττική

Μαύρη άσπερμη ποικιλία που ωριμάζει αρχές Αυγούστου. Σύμφωνα με την Αριθμ. 336045 Απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Ταξινόμηση ποικιλιών αμπέλου» η ποικιλία Αττική είναι:...