Φυτοπρομηθευτική - Main Section

Φυτοπρομηθευτική - Main Component

Από την ίδρυση της Φυτοπρομηθευτικής το 1985, οι έμπειροι γεωπόνοι μας έχουν αποκτήσει τεράστια τεχνογνωσία και ειδίκευση, έτσι ώστε να παρέχουν στον πελάτη χρήσιμες συμβουλές και να προτείνουν τρόπους αντιμετώπισης διαφόρων προβλημάτων που μπορεί να παρουσιάσουν τα φυτά του.

Σε συνδυασμό με την συνεχή εξέλιξη και την αναζήτηση νέων μεθόδων και τεχνολογιών, οι εξειδικευμένοι γεωπόνοι μας θα σας προτείνουν τα πιο σύγχρονα και φιλικά προς τον χρήστη λιπάσματα και φυτοφάρμακα.

Για να μπορέσουν όμως να κάνουν έγκυρη διάγνωση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε (προσβολή από έντομο, μύκητα, πρόβλημα στο χώμα, τροφοπενίες κ.α.), καλό είναι να προσέλθετε στο κατάστημα, έχοντας κάποιο δείγμα από το προβληματικό σας φυτό, στο οποίο να φαίνεται όσο το δυνατόν με περισσότερη ευκρίνεια το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, θα σας προτείνουν αναλυτικά τρόπους αντιμετώπισης του. Σε κάθε περίπτωση μη διστάσετε να τους εκφράσετε τις απορίες σας και να ζητήσετε τις συμβουλές και την βοήθειά τους για την ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών.

Φυτοπρομηθευτική - Bottom info

Φυτά και
λουλούδια
όλων των ειδών

Περισσότερα

Εργαλεία
Χειρός
ανακαλύψτε τα

Περισσότερα

Περιηγηθείτε
στους ορόφους του
καταστήματος μας

Περισσότερα

Μοναδικές τιμές, μοναδικές προσφορές