Φυτοπρομηθευτική - Main Section

Φυτοπρομηθευτική - Main Component

Οι κήποι με εξοχική γοητεία δεν θα περάσουν ποτέ από τη μόδα, επειδή ικανοποιούν μια κοινή μας επιθυμία, να απολαύσουμε ένα φυσικό περιβάλλον και τις ανέμελες μέρες του καλοκαιριού.
Ο γοητευτικός κήπος μιας αγροικίας
Στις αρχές του 18ου αιώνα, οι αγροικίες έγιναν δημοφιλείς ως σπιτικά κάποιων γαιοκτημόνων της κατώτερης αριστοκρατικής τάξης που δεν είχαν τη δυνατότητα να συντηρήσουν μεγάλη έπαυλη.

Στις αρχές της βικτοριανής εποχής, όμως, στα μέσα του 19ου αιώνα, οι αγροικίες είχαν αποκτήσει τόσο καλή φήμη που τα ευκατάστατα μέλη της ανώτερης τάξης, που λαχταρούσαν μια ρομαντική, μποέμικη ζωή σε καλόγουστο, αλλά σχετικά απλό περιβάλλον, επιζητούσαν να μετακομίσουν σε ένα από αυτά. Ο παραδοσιακός κήπος της αγροικίας δεν έχει αυστηρές γραμμές, συμμετρικά παρτέρια ή ψυχρά υλικά. Ο σκοπός είναι να είναι όσο το δυνατό πιο φυσικός! Αυτή η αντίληψη φαίνεται παντού, στη διευθέτηση και τη σύνθεση των ζωηρόχρωμων λουλουδιών, στο υλικό για τους φράχτες και τα μονοπάτια και στην μεμονωμένη επιλογή των αξεσουάρ. Οι ρομαντικές τριανταφυλλιές και η ταπεινή κληματίδα σκαρφαλώνουν ψηλά σε καλλιτεχνικά διακοσμημένα σφυρήλατα στηρίγματα φυτών. Και οι κεραμικές ή γυάλινες μπάλες που λάμπουν ανάμεσα στα πολύχρωμα καλοκαιρινά λουλούδια και τους εντυπωσιακούς θάμνους δίνουν μια μοναδική πινελιά.
Εξοχική καλοκαιρινή φρεσκάδα για κάθε κήπο
Με μερικά τεχνάσματα, μπορείτε να δώσετε μια εξοχική νότα σε κάθε σπιτικό κήπο. Το πρώτο βήμα είναι να διαχωρίσετε με σαφήνεια τα παρτέρια. Στο κάτω κάτω της γραφής, αυτό που μοιάζει λίγο απεριποίητο στην αρχή είναι συνήθως ένα καλομελετημένο και προγραμματισμένο σχέδιο. Η πλούσια φύτευση με αλχεμίλλα, γεράνια, λούπινα, δελφίνια και μαργαρίτες παρέχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης εντός των ορίων των παρτεριών σας. Ενώ το σημείο εστίασης στον κήπο της αγροικίας ήταν παλιά τα χρήσιμα φυτά, όπως οι ντοματιές, οι κολοκυθιές, τα λάχανα και τα μαρούλια, αυτά τα φαγώσιμα είδη συνοδεύονται τώρα από φυτά που είναι ευχάριστα στην όψη, όπως οι κατιφέδες, το νεροκάρδαμο και τα μοσχομπίζελα. Αυτό το δημιουργημένο με αγάπη μίγμα σχημάτων, χρωμάτων και μεγεθών αποτελεί τη γοητεία ενός κήπου αγροικίας. Η φύση απεικονίζεται επίσης στα απλά υλικά που επιλέγονται για τα μονοπάτια που στριφογυρίζουν ανάμεσα στα παρτέρια των λουλουδιών και των λαχανικών - πέτρα, χαλίκι ή εδαφοκαλυπτικό στρώμα.

Φυτοπρομηθευτική - Bottom info

Φυτά και
λουλούδια
όλων των ειδών

Περισσότερα

Εργαλεία
Χειρός
ανακαλύψτε τα

Περισσότερα

Περιηγηθείτε
στους ορόφους του
καταστήματος μας

Περισσότερα

Μοναδικές τιμές, μοναδικές προσφορές

Κωδ: 8193
22.00 €
Τιμή: 19.90 €