Φυτοπρομηθευτική - Main Section

Φυτοπρομηθευτική - Main Component

Με περισσότερα από 42 χρόνια ιστορίας, η ΠΛΑΣΤΟΝΑ είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές πλαστικών ειδών, με εξειδίκευση σε γλάστρες, ζαρντινιέρες, μπαλκονιέρες , καθώς και σε έπιπλα κήπου και βεράντας


• Η εταιρεία εισάγει πάνω από 10.000 είδη με τα οποία τροφοδοτεί μέσω του cash & carry που διαθέτει στην Αθήνα χονδρέμπορους, μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, κέντρα με εξειδίκευση στη διαμόρφωση κήπων και καταστήματα λιανικής.

• Πάνω από το 50% των προϊόντων της εταιρείας εξάγονται σε διεθνές επίπεδο με κυριότερους πελάτες στη Γερμανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Ισραήλ, στη Κύπρο και στη Βουλγαρία.

• Η ΠΛΑΣΤΟΝΑ έχει διακριθεί παγκοσμίως για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, την ταχύτητα της παραγωγής και την μοναδική εξυπηρέτηση στο συνεχώς αναπτυσσόμενο πελατειακό κοινό της. Είναι μια Ελληνική βιομηχανία δυναμικής και ανάπτυξης ικανή να καλύψει τις ανάγκες του κλάδου της σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι στρατηγικές της συνεργασίες την καθιστούν μοναδική στο χώρο της και στηρίζουν το ανερχόμενο μέλλον της.

Μάθετε περισσότερα για Plastona

Φυτοπρομηθευτική - Bottom info

Φυτά και
λουλούδια
όλων των ειδών

Περισσότερα

Εργαλεία
Χειρός
ανακαλύψτε τα

Περισσότερα

Περιηγηθείτε
στους ορόφους του
καταστήματος μας

Περισσότερα

Μοναδικές τιμές, μοναδικές προσφορές

Κωδ: 8193
22.00 €
Τιμή: 19.90 €