Φυτοπρομηθευτική - Main Section

Φυτοπρομηθευτική - Main Component

Η μονάδα μας ιδρύθηκε το 1998 στην περιοχή Αχαρνές Αττικής. Από τον Ιούλιο του 2014 λειτουργεί με την επωνυμία Athens Plants, συνεχίζοντας την πολυετή πορεία στο χώρο της ελληνικής ανθοκομίας.


Η Athens Plants είναι μια από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής εποχιακών φυτών στην Ελλάδα όπου παράγονται περισσότερα από 150 είδη εποχιακών φυτών, μεγάλη ποικιλία από θάμνους, φυτά κηποτεχνίας και αρωματικά.

Η δραστηριότητα αυτή εκτείνεται στις Αχαρνές Αττικής όπου είναι η έδρα της μονάδας, με 40 στρέμματα καλλιεργήσιμης έκτασης από τα οποία 10 στρέμματα θερμοκήπια και 30 στρέμματα υπαίθριοι χώροι, και στην περιοχή της Μεσσηνίας με 40 στρέμματα καλλιέργειας, από τα οποία 5 στρέμματα θερμοκήπια και 35 στρέμματα υπαίθριοι χώροι.

Στόχος μας είναι η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας με προϊόντα αρίστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, άμεση παράδοση (service), ποσότητες ποικιλίες και νέα είδη που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα επαγγελματία.

Επιδιωξή μας είναι να διατηρήσουμε, να διευρύνουμε και να ενισχύσουμε την σχέση εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Φυτοπρομηθευτική - Bottom info

Φυτά και
λουλούδια
όλων των ειδών

Περισσότερα

Εργαλεία
Χειρός
ανακαλύψτε τα

Περισσότερα

Περιηγηθείτε
στους ορόφους του
καταστήματος μας

Περισσότερα

Μοναδικές τιμές, μοναδικές προσφορές

Κωδ: 8193
22.00 €
Τιμή: 19.90 €