Φυτοπρομηθευτική - Main Section

Φυτοπρομηθευτική - Main Component

Η geo HUMUS ιδρύθηκε το 1984 και διαθέτει σήμερα σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 50 στρεμμάτων περίπου, που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες και τη φιλοσοφία του πνεύματος των ιδρυτών της.

Πιο συγκεκριμένα δραστηριοποιούμαστε με την εισαγωγή, παραγωγή και εμπορία οργανικών – οργανοχημικών λιπασμάτων, καθώς επίσης και υψηλής τεχνολογίας σύγχρονων γεωργικών εφοδίων θρέψης και φυτοπροστασίας για βιολογικές και ήπιες συμβατές καλλιέργειες.


Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας συνεχίζοντας την προσπάθεια της για διαρκή βελτίωση και εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων της πραγματοποιεί συνεχείς επενδύσεις σε προϊόντα νέας τεχνολογίας γεωργικών εφοδίων σε συνεργασία με αρκετούς γνωστούς και αξιόλογους οίκους του εξωτερικού.

Τα νέα προϊόντα που προσθέτονται σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα, μας καθιστούν αυτή τη στιγμή ως εταιρεία γεωργικών εφοδίων πολύ ανταγωνιστική στην εσωτερική και εξωτερική αγορά ικανή να προωθήσει κυρίως οργανοχουμικά λιπάσματα σε υγρή και στερεά μορφή υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Μάθετε περισσότερα για Geo Humus

Φυτοπρομηθευτική - Bottom info

Φυτά και
λουλούδια
όλων των ειδών

Περισσότερα

Εργαλεία
Χειρός
ανακαλύψτε τα

Περισσότερα

Περιηγηθείτε
στους ορόφους του
καταστήματος μας

Περισσότερα

Μοναδικές τιμές, μοναδικές προσφορές

Κωδ: 8193
22.00 €
Τιμή: 19.90 €