USP 1
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 €

21 Ιανουαρίου, 2015

BASF

BASF

BASF - We create chemistry

Ο Όμιλος ...με λίγα λόγια


Στη BASF, δημιουργούμε χημεία εδώ και 150 χρόνια. Το εύρος των προϊόντων της εταιρείας εκτείνεται από τα χημικά, πλαστικά, προϊόντα υψηλής απόδοσης έως τα προϊόντα φυτοπροστασίας, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.
Είμαστε η κορυφαία χημική εταιρεία στον κόσμο και συνδυάζουμε την οικονομική επιτυχία με την περιβαλλοντική προστασία και την κοινωνική ευθύνη. Μέσω της επιστήμης και της καινοτομίας, βοηθάμε τους πελάτες μας σε σχεδόν όλους τους κλάδους της οικονομίας να ανταποκριθούν στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της κοινωνίας.
Τα προϊόντα και οι λύσεις που προσφέρουμε, συμβάλουν στην προστασία των φυσικών πόρων, στην εξασφάλιση διατροφής και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Η συμβολή μας αυτή συνοψίζεται στη διατύπωση του εταιρικού μας σκοπού: Δημιουργούμε χημεία για ένα αειφόρο μέλλον.
Η BASF κατέγραψε πωλήσεις €74 δισεκατομμυρίων το 2013 και απασχολούσε πάνω από 112.000 εργαζόμενους στο τέλος του ίδιου έτους.
Η BASF είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Φρανκφούρτης (BAS), του Λονδίνου (BFA) και της Ζυρίχης (AN).


BASF - Προϊόντα Φυτοπροστασίας στην Παγκόσμια Αγορά

Με πωλήσεις €5,2 δισεκατομμυρίων το 2013, ο τομέας Προϊόντων Φυτοπροστασίας της BASF προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τη φυτοπροστασία και την επένδυση σπόρων, βιολογικά σκευάσματα, καθώς επίσης και λύσεις για τη διαχείριση του νερού, των θρεπτικών συστατικών και της καταπόνησης των φυτών.
Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της περιλαμβάνει επίσης προϊόντα για τη χλόη (γρασίδι) και τα καλλωπιστικά φυτά, για τη δημόσια υγεία και την καταπολέμηση των παρασίτων υγειονομικής σημασίας.
Ο τομέας Προϊόντων Φυτοπροστασίας της BASF βρίσκεται στην κορυφή της καινοτομίας στηρίζοντας τον αγρότη στη βελτιστοποίηση της γεωργικής παραγωγής, στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της γεωργικής του εκμετάλλευσης και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τού διαρκώς αυξανόμενου πληθυσμού της Γης.
Περισσότερες πληροφορίες για την BASF - Προϊόντα Φυτοπροστασίας είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο στο: www.agro.basf.com.

Η BASF στην Ελλάδα

Η BASF έχει άμεση παρουσία στην Ελλάδα από το 2000, προσφέροντας προϊόντα στους πελάτες της στον κλάδο των προϊόντων φυτοπροστασίας και των χημικών κατασκευών. Στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται μέσω της θυγατρικής BASF Ελλάς ΑΒΕΕ αλλά και μέσω αντιπροσώπων και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της φυτοπροστασίας, στηρίζοντας τον Έλληνα αγρότη στην προστασία της καλλιέργειας του και την αύξηση της σοδειάς του.
Από το 2013, η BASF Ελλάς ΑΒΕΕ είναι υπεύθυνη και για τον κλάδο των χημικών της BASF στην Ελλάδα. Με αυτή την αναδιάρθρωση, η BASF προσφέρει υψηλή τεχνογνωσία και καινοτομία σε σχεδόν όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανικής παραγωγής.
Το εύρος των προϊόντων που προσφέρει η BASF στην Ελληνική αγορά περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προϊόντα φυτοπροστασίας, πρώτες ύλες και πρόσθετα για τη χρωματοβιομηχανία, τη χαρτοβιομηχανία, τη βιομηχανία κατασκευαστικών υλικών, πλαστικών, φαρμάκων, καλλυντικών, απορρυπαντικών και καθαριστικών καθώς και οργανικά ενδιάμεσα χημικά, χημικά διυλιστηρίων, πρόσθετα καυσίμων και λιπαντικών, αντιψυκτικά αυτοκινήτων, καταλύτες για biodiesel, ανόργανα χημικά, κόλλες επιπλοποιίας κ.α.
Επίσης, η BASF Ελλάς ΑΒΕΕ είναι αντιπρόσωπος της BTC Europe GmbH, η οποία εξειδικεύεται στη διανομή χημικών σε μικρού και μεσαίου μεγέθους πελάτες.
Ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητας της BASF στην Ελλάδα είναι τα Προϊόντα Δημόσιας Υγείας. Το τμήμα BASF Pest Control Solutions προσφέρει στους υπεύθυνους καταπολέμησης παρασίτων ένα ολοκληρωμένο σύνολο λύσεων για την καλύτερη διαχείριση των παρασίτων υγειονομικής σημασίας.
Περισσότερες πληροφορίες για την BASF στην Ελλάδα είναι διαθέσιμες στο www.basf.gr.
Μεταφόρτωση του εταιρικού φυλλαδίου της BASF

Η εγκατάσταση εργοστασίου της BASF Ελλάς στη Σίνδο

Η εγκατάσταση της BASF Ελλάς ΑΒΕΕ στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης χρησιμοποιείται από το 1975 για την παραγωγή, υποσυσκευασία και εμπορία προϊόντων φυτοπροστασίας.
Η αρχική διαμόρφωση του χώρου της εγκατάστασης έγινε από την SHELL HELLAS το 1975. Η Cyanamid Hellas αγόρασε την εγκατάσταση το 1994, επεκτείνοντας τις υπάρχουσες γραμμές παραγωγής και γενικότερα τις δραστηριότητες της επιχείρησης.
Το 2000, η εγκατάσταση περνά στην BASF Agro Ελλάς ΑΒΕΕ, την πρώτη θυγατρική εταιρεία της BASF στην Ελλάδα για τα προϊόντα φυτοπροστασίας, μετά την εξαγορά σε παγκόσμιο επίπεδο της εταιρείας American Cyanamid από τον Όμιλο BASF, ενώ από το 2009 είναι πιστοποιημένη με EMAS / ISO 14001:2004.

Μάθετε περισσότερα για BASF