Φυτοπρομηθευτική - Main Section

Φυτοπρομηθευτική - Main Component

Συνεργάτες

Forge Adour Ψησταριές από το 1978

Σήμερα, η Forge Adour είναι ο κορυφαίος Ευρωπαϊκός κατασκευαστής plancha (πλάκα ψησίματος από χυτοσίδηρο).

Με την πολύ ισχυρή παρουσία της στην αγορά και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων, η μάρκα έχει εδραιώσει την φήμη της και την ικανότητά της να καινοτομεί και επικεντρώνεται στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί.

Η Forge Adour εξοπλίζει τα προϊόντα της με πλαίσιο από χάλυβα.

Changing the way vases look and the way you look at vases

When choosing a vase, you should consider sizes and colours, but also as important is the potential of what can grow inside. You’d be surprised at how the proper pot can spark inspiration and give shape to your imagination.

And that’s where we want to be, at the starting point. When every plan seems possible and every vase can be trusted with a purpose, when you look at them not to fill a space, but to create new ones.

Η πιο φυσική εμφάνιση

Η ECOPOTS δημιουργεί γλάστρες και ζαρντινιέρες που όχι μόνο συνδυάζουν την πρώτη ύλη από ανακυκλωμένο πλαστικό με μια φυσική εμφάνιση, αλλά είναι επίσης ανθεκτικές, όμορφες και κομψές.

Όχι μόνο σήμερα, αλλά και αύριο, ακόμα και σε δέκα χρόνια.

Αυτό σημαίνει αντοχή για την ECOPOTS.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της.

Η ΔΑΦΝΗ Agrotrade ιδρύθηκε το 2005 με προσανατολισμό την εμπορία προϊόντων για την καταπολέμηση επιβλαβών οργανισμών (έντομα, τρωκτικά) που απειλούν τη Δημόσια Υγεία & την ασφάλεια των τροφίμων.

Η καταπολέμηση αυτού του είδους των εχθρών, εστιάζεται είτε σε χώρους, που διαβιώνει και δραστηριοποιείται ο άνθρωπος (οικίες, νοσοκομεία, εστιατόρια, γραφεία, κ.λ.π.) είτε σε χώρους όπου αποθηκεύονται τρόφιμα και πάσης φύσεως αγαθά ή ακόμη και σε υδάτινες επιφάνειες μεγάλης κλίμακας (λίμνες, ορυζώνες, κ.λ.π.) όπου αναπαράγονται κουνούπια με εντατικούς ρυθμούς.

Η αντιμετώπιση των παραπάνω παρασίτων μπορεί να γίνει τόσο με χημικά όσο και με μη χημικά μέσα και γι’αυτόν το λόγο η εταιρεία μας εστιάζει το ενδιαφέρον της σε προϊόντα που αφορούν και στις δύο κατηγορίες.

Η FARMA-CHEM SA είναι μια δυναμική ιδιωτική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη που ιδρύθηκε το 1987. Είναι εξειδικευμένη στην παρασκευή, τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία ευρείας γκάμας φυτοπροστατευτικών προϊόντων, λιπασμάτων και προϊόντων δημόσιας υγείας.

Η FARMA–CHEM SA είναι η μετεξέλιξη της ΣΙΜ, επιχείρησης φυτοπροστατευτικών προϊόντων που είχε ιδρύσει το 1955, με ατομική μορφή, ο Ιωάννης Μυλωνάς.

Η μονάδα μας ιδρύθηκε το 1998 στην περιοχή Αχαρνές Αττικής. Από τον Ιούλιο του 2014 λειτουργεί με την επωνυμία Athens Plants, συνεχίζοντας την πολυετή πορεία στο χώρο της ελληνικής ανθοκομίας.

Η επιχείρηση «ΦΥΤΑ ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ» ιδρύθηκε το 1995 και έχει εξελιχθεί σε μια άρτια οργανωμένη και δυναμική μονάδα παραγωγής και εμπορίας καρποφόρων και καλλωπιστικών φυτών (δέντρα, θάμνοι και αναρριχώμενα) αποκλειστικά για επαγγελματίες. 

Η μονάδα έχει καθιερωθεί σε ηγετική θέση στην ελληνική αγορά χάρη στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της αλλά και τη σταθερή σχέση εμπιστοσύνης που διέπει τη συνεργασία με τους πελάτες της.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της φυτωριακής μονάδας, έκτασης 150 στρεμμάτων στο Παλλάντιο Τριπόλεως Αρκαδίας, καλλιεργούνται περισσότερα από 200.000 καρποφόρα και καλλωπιστικά φυτά (σε γλάστρες των 10, 18 και 30 λίτρων) όπως επίσης και κλήματα εμβολιασμένα σε αμερικανικά υποκείμενα (σε γλάστρες των 10 λίτρων).

Η εταιρεία

Το 1981 η Gemma ξεκίνησε να τροφοδοτεί την Ελληνική αγορά με ποιοτικά εφόδια για επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιεργητές.

Κύρια δραστηριότητα αυτής της 100% ελληνικής εταιρείας είναι το χονδρικό εμπόριο λιπασμάτων, σπόρων, βολβών, μοσχευμάτων, κονδύλων (πατατόσπορος, κοκκάρι κτλ) και άλλων γεωργικών εφοδίων.

Σήμερα, συνεχίζουμε για 2η γενιά, με προτεραίοτητα την ποιότητα των εφοδίων και σεβασμό στο δίκτυο πωλήσεων μας, να προμηθεύουμε πάνω από 2.000 καταστήματα λιανικής (γεωπονικά και φυτώρια) σε όλη τη χώρα, ενώ διατηρούμε μία μακροχρόνια συνεργασία με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού.

Με τα κεντρικά της γραφεία στην πόλη Ουλμ/Γερμανία, η GARDENA είναι η μάρκα που προτιμούν εκατομμύρια ιδιοκτήτες σπιτιών και κήπων, όταν μιλάμε για τη φροντίδα του κήπου.

Αυτό συμβαίνει επειδή η GARDENA προσφέρει μια πλήρη γκάμα των απαραίτητων προϊόντων – ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για συστήματα ποτίσματος, αντλίες, λιμνούλες κήπου, τη φροντίδα του κήπου, τη φροντίδα δέντρων και θάμνων, εργαλεία κήπου ή την καλλιέργεια του εδάφους.

Δεσμευμένοι με την παράδοση και την ιστορία της WOLF-Garten

Όλα ξεκίνησαν με μικρές εφευρέσεις που έβαλαν για πρώτη φορά την εταιρεία WOLF στον χάρτη.

Ένα απο τα πρώτα επιτεύγματα ήταν μια συρόμενη τσάπα, ένα εργαλείο που σχεδιάστηκε, για να κάνει ευκολότερη την γεωργική εργασία.

Την σχεδίασε ο Gregor Wolf το 1927 στο εργοστάσιο σιδήρου, που είχε ιδρύσει ο πατέρας του, August Wolf μαζί με τον ίδιο και τον αδελφό του Otto, το 1922.

Η ιδέα του πρωτοήρθε στο μυαλό, όταν γυρνώντας σπίτι του από τη δουλειά, παρατήρησε τους ντόπιους αγρότες που εργάζονταν στα χωράφια τους.

Τί σημαίνει Lechuza?

Lechuza (προφέρεται "λετσούσα") σημαίνει κουκουβάγια στα Ισπανικά.
Και ταιριάζει απόλυτα:

Φιλοσοφία

Ο κήπος έχει γίνει μια όαση για στοχασμό και χαλάρωση στην ταραχώδη εποχή μας. Χαιρόμαστε με άνεση την αίσθηση της ασφάλειας και της ησυχίας και αντλούμε ευχαρίστηση απλά από την απόλαυση της φύσης. Μπορεί κάποιος να καθίσει αναπαυτικά, να χαλαρώσει και να απολαύσει τους καρπούς της εργασίας του στον κήπο.

Η Hellasod είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής έτοιμου χλοοτάπητα στην Ελλάδα και μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες στον τομέα του καλλωπιστικού πρασίνου και του χλοοτάπητα αγωνιστικών χώρων.

Στελεχωμένη με το πλέον άρτια καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι η πρώτη εταιρία στον χώρο που έχει αποκτήσει πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.

Η εταιρεία "Faso-Plast" Γρ. Φασόης ΑΒΕΕ", από το 1974, δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων πίεσης, ύδρευσης - άρδευσης και αποχέτευσης από PVC, πολυαιθυλένιο (PE) και πολυπροπυλένιο (ΡΡ) για διάφορες χρήσεις, καθώς επίσης και σωλήνων πολυαιθυλενίου μεταφοράς φυσικού αερίου για τον ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα.

Η έδρα και οι εργοστασιακές εγκαταστάσεις της Faso-Plast βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο στη βιομηχανική ζώνη στον Ασπρόπυργο Αττικής και περιλαμβάνουν 4 κτιριακά συγκροτήματα παραγωγής, αποθηκευτικούς χώρους και τα γραφεία της εταιρείας.

Η εταιρία Μπάνος Μ. Ευάγγελος δραστηριοποιείται στον χώρο της μεταλλοτεχνίας και κατασκευάζει μεταλλικές βάσεις κήπου ή εσωτερικών χώρων για γλάστρες, πιθάρια και πήλινα σκεύη από το 1980. Με γνώση πάνω σε ένα ευρύ φάσμα μεταλλικών κατασκευών (είδη κιγκαλερίας, μεταλλικά έπιπλα και διακοσμητικά κήπου, κατασκευές και μηχανήματα για ανθοπωλεία) αποφασίσαμε να εξειδικευτούμε στον τομέα που μας έδινε τις περισσότερες διακρίσεις, δηλαδή την δημιουργία, κατασκευή και προμήθεια διακοσμητικών βάσεων για γλάστρες λουλουδιών για κήπο, μπαλκόνια σπιτιού, εσωτερικών χώρων και εκθέσεων.

Η Homofarm λειτουργεί από το 1979 και δραστηριοποιείται στο χώρο για 31 χρόνια και ασχολείται με τη δημιουργία φυτοχωμάτων και φυσικών λιπασμάτων.

Η εταιρεία μας αποτελείται από μια ομάδα ατόμων που προσπαθούμε και επιδιώκουμε την καλύτερη ποιότητα του υλικού μας.

Τα προϊόντα μας μεταφέρονται στο χώρο σας με γερανοφόρα ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας μας, συσκευασμένα σε μορφή παλέτας.

Επίσης διαθέτουμε μεγασάκους (big-bag)800lt.

What makes us special

We are the Bottazzo family and together with the rest of our staff and co-workers, we form a group of approx.50 people, with whom we run the company.
Euganea Vasi is a technologically advanced company spanning the artisan-industrial divide, which has strong roots in the Colli Euganei area, in Bastia di Rovolon (Padua), that form an unbroken link between external nature and the internal environment.

Η geo HUMUS ιδρύθηκε το 1984 και διαθέτει σήμερα σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 50 στρεμμάτων περίπου, που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες και τη φιλοσοφία του πνεύματος των ιδρυτών της.

Πιο συγκεκριμένα δραστηριοποιούμαστε με την εισαγωγή, παραγωγή και εμπορία οργανικών – οργανοχημικών λιπασμάτων, καθώς επίσης και υψηλής τεχνολογίας σύγχρονων γεωργικών εφοδίων θρέψης και φυτοπροστασίας για βιολογικές και ήπιες συμβατές καλλιέργειες.

Ένα όραμα, στόχοι και αξίες

Για την ικανοποίηση των αναγκών των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κλαδέματος και της κοπής υλικών

Το 1946 ο Felix Flisch εξήγαγε ήδη τα προϊόντα του στην Ολλανδία, στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στη Νότιο Αφρική και στο Ισραήλ, έχοντας συνεχώς την επιθυμία αυτά να γίνουν αποδεκτά από τους επαγγελματίες του χώρου στον οποίο απευθύνονταν.

Από τότε, η πίεση των ανταγωνιστών στους επαγγελματίες αυτούς αυξήθηκε. Η FELCO έπρεπε να παράσχει σε αυτούς καλύτερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις, ως απάντηση σε αυτές τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις.

Το δίκτυο πωλήσεων της FELCO είναι πλήρως εκπαιδευμένο στο να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα των πελατών αλλά και να καλύπτει τις υψηλές τους απαιτήσεις.

BASF - We create chemistry

Ο Όμιλος ...με λίγα λόγια


Στη BASF, δημιουργούμε χημεία εδώ και 150 χρόνια. Το εύρος των προϊόντων της εταιρείας εκτείνεται από τα χημικά, πλαστικά, προϊόντα υψηλής απόδοσης έως τα προϊόντα φυτοπροστασίας, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.
Είμαστε η κορυφαία χημική εταιρεία στον κόσμο και συνδυάζουμε την οικονομική επιτυχία με την περιβαλλοντική προστασία και την κοινωνική ευθύνη. Μέσω της επιστήμης και της καινοτομίας, βοηθάμε τους πελάτες μας σε σχεδόν όλους τους κλάδους της οικονομίας να ανταποκριθούν στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της κοινωνίας.
Τα προϊόντα και οι λύσεις που προσφέρουμε, συμβάλουν στην προστασία των φυσικών πόρων, στην εξασφάλιση διατροφής και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Η συμβολή μας αυτή συνοψίζεται στη διατύπωση του εταιρικού μας σκοπού: Δημιουργούμε χημεία για ένα αειφόρο μέλλον.
Η BASF κατέγραψε πωλήσεις €74 δισεκατομμυρίων το 2013 και απασχολούσε πάνω από 112.000 εργαζόμενους στο τέλος του ίδιου έτους.
Η BASF είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Φρανκφούρτης (BAS), του Λονδίνου (BFA) και της Ζυρίχης (AN).

Η βιοτεχνία μας ιδρύθηκε το 1982 από τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ.

Με τον γιο του ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ συνεχίζουν μαζί μέχρι σήμερα να προσφέρουν σε εσάς τα καλύτερα προιόντα στις καλύτερες τιμές.

Χάρη στην προτίμησή σας, στην ποιότητα και αντοχή των προιόντων μας και εξαιτίας των χαμηλότερων τιμών της αγοράς που τα διαθέτουμε, επειδή ΕΜΕΙΣ είμαστε οι κατασκευαστές, έχουμε παραμείνει στο χώρο και συνεχίζουμε δυναμικά με σκοπό την εξυπηρέτησή σας και την άμεση παράδοση.

Corporacion Patricio Echeverria: Από το Legazpi σε ολόκληρο τον κόσμο

Με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες, 11 κατοχυρωμένες επωνυμίες, 18.000 προϊόντα και προσωπικό 1400 ατόμων, η Corporacion Patricio Echeverria διαθέτει μονάδες παραγωγής στις πόλεις Legazpi, Zumarraga και Olloqui (Ισπανία), στο Ιλινόις και την Καλιφόρνια (ΗΠΑ), στο Φορτίν ντε λας Φλόρες (Μεξικό), στο Μανισάλες (Κολομβία), στο Indaial (Βραζιλία), στο Hovedgard (Δανία) και τέλος στο Nashik (Ινδία) .

COMPO: O ισχυρός σας σύμμαχος


Παγκόσμια δραστηριότητα με δυνατά ονόματα και ηγετική θέση στην Ευρώπη

Η COMPO GmbH & Co ιδρύθηκε το 1956 στο Munster της Γερμανίας με αρχικό αντικείμενο την εμπορία των πρώτων συσκευασμένων φυτοχωμάτων, COMPO SANA.

Στις δεκαετίες που ακολούθησαν η Compo ως επιχειρηματικός τομέας της BASF αναπτύχθηκε στον τομέα των επαγγελματικών λιπασμάτων καθιερώνοντας πολλά και πετυχημένα εμπορικά ονόματα όπως τα Complesal, Blaukorn, NovaTec, Floranid, Basacote κ.ά.

Passionate by nature

The future starts in the finest place there is: our head.
Each day we take up fresh challenges and set ourselves new targets. We think up original solutions, we match colours and shape forms.
We change every day, never stopping.
Because if we want to amaze our customers, first we must amaze ourselves.

“Bayer: Science For A Better Life”

Bayer is an innovation-driven company with a long tradition in research and development. We leverage our expertise to address global challenges and aim to improve people’s lives around the world. Our Bayer Group mission “Bayer: Science For A Better Life” is the foundation of what we at Bayer CropScience strive to achieve within the agricultural sector. Our contribution to society is based on helping to ensure an ample supply of high-quality food, feed, fiber and renewable raw materials.

Ένα από τα πρώτα κανατάδικα του Αμαρουσίου που άντεξε στο χρόνο, προσφέροντας γνήσιες χειροποίητες δημιουργίες εδώ και 50 χρόνια.

Ο Νίκος και ο Γιώργος Μάμιδας συνεχίζουν με πολύ κέφι και μεράκι την επιχείρηση που ίδρυσε ο παππούς τους Γιώργος Μάμιδας το 1961.

Με περισσότερα από 42 χρόνια ιστορίας, η ΠΛΑΣΤΟΝΑ είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές πλαστικών ειδών, με εξειδίκευση σε γλάστρες, ζαρντινιέρες, μπαλκονιέρες , καθώς και σε έπιπλα κήπου και βεράντας

Απο το 1984 η Miltoplast ασχολείται με την μεταποίηση πλαστικών πρώτων υλών με εξειδίκευση στην παραγωγή πλαστικών ειδών κήπου και αγροτικών προιόντων φτάνοντας σήμερα να αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ευρωπαική Ένωση για την ποικιλία των προιόντων της.

Απο το 2001 και ιδιαίτερα μετα την εξαγορά της βιομηχανίας πλαστικών ΒΙΟΚΑΤ Α.Ε. εισέρχεται στα είδη οικιακής χρήσεως αποκτώντας ιδιαίτερη δυναμική στην ελληνική και ξένη αγορά.

Απο το 2010 εισέρχεται στα είδη εξοχής οπου και ευελπιστεί οτι οτι η πορεία της εταιρείας θα ειναι ανάλογη των προσδοκιών των πελατών της.

Serralunga: since 1825

Serralunga, the leading outdoor furniture company, was founded in Biella in 1825. Serralunga is the name of the family that has been the creative and entrepreneurial heart of the company for six generations. The company was started as a tannery and then moved into leather processing for industrial purposes. The real revolution arrived with the processing of plastic and then with the rotational moulding technique imported from the U.S.A. .
The company has been based in the same place for almost two centuries. Its production is totally concentrated in Biella, Italy, in the street named after the Serralunga family, in a 12,000 m² plant, employing 65 members of staff and around the same amount in induced activities. The plant processes over 1,200 tons of plastic and produces around 200,000 items a year.

Μοχθούμε για την εξασφάλιση καλύτερης τροφής για έναν καλύτερο κόσμο μέσα από εξαιρετικές λύσεις ανά καλλιέργεια και είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας.
Βοηθώντας τους καλλιεργητές να αντιμετωπίσουν τις παγκόσμιες προκλήσεις.

Η Syngenta είναι παγκόσμιος ηγέτης στον γεωργικό τομέα και δεσμεύεται στην αειφόρο γεωργία μέσα από καινοτομική έρευνα και τεχνολογία - γεωργία με τις μελλοντικές γενεές στο μυαλό. Συμβάλλουμε σε αυτό με πολλούς τρόπους, για παράδειγμα, με αύξηση της παραγωγικότητας μέσω της καινοτόμου έρευνας και των νέων τεχνολογιών.

Βιομηχανία πλαστικών ειδών οικιακής χρήσης, πλαστικών γλάστρων & ειδών θερμοκηπίου.

Η μεγάλη πείρα μας στην κατασκευή και στην παραγωγή πλαστικών ειδών μας βοήθησε στο να δημιουργήσουμε αντικείμενα αξιόπιστα από τα καλύτερα υλικά αλλά και στις καλύτερες τιμές.

Η Γενική Φυτοτεχνική Αθηνών ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1978 και ειδικεύεται στο εμπόριο γεωργικών εφοδίων και προϊόντων για καλλιέργεια κηπευτικών και ανθέων.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία μας εφοδιάζει τα γεωπονικά καταστήματα και τα φυτώρια της Ελλάδας κυρίως με προϊόντα όπως σπόροι κηπευτικών απλές ποικιλίες και υβρίδια, σπορόφυτα λαχανικών από τα κορυφαία υβρίδια της εταιρείας, αρωματικά φυτά και βολβούς άνθεων.

Η ΕΛΛΑΓΡΕΤ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1961 από τον Αγησίλαο Παπαδόπουλο. Η εταιρεία ξεκίνησε να εμπορεύεται φυτοπροστατευτικά προϊόντα πανελλαδικά, με κύριο γνώμονα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Για το σκοπό αυτό κατασκευάστηκε η πρώτη αποθήκη της εταιρείας στην Μάνδρα Αττικής.

Το 1974 μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρεία και αμέσως μετά προχωράει σε σημαντικές επενδύσεις σε πάγιες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό για εξυπηρέτηση αναγκών τυποποίησης συσκευασίας και αποθήκευσης πρώτων υλών και ετοίμων προϊόντων.

Το 1945 ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΝΕΟΠΤΟΛΕΜΟΣ ξεκίνησε με μεγάλη αγάπη και όραμα για τους κάκτους που κατάφερε σιγά-σιγά να μεταφέρει στα παιδιά του ΑΝΔΡΕΑ και ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ οι οποίοι από το 1982 που έφυγε ο πατέρας τους από την ζωή μέχρι σήμερα συνεχίζουν την 60χρονη οικογενειακή παράδοση στο ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ με σύγχρονα υαλόφρακτα θερμοκήπια και υπαίθριες καλλιέργειες έκτασης 22 στρεμμάτων με κάθετη ανάπτυξη της μονάδος από την παραγωγή έως την διάθεση όλων των μεγεθών κακτοειδών και παχύφυτων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Σεπτέμβριο του 1990 μια νέα μεταφορική εταιρεία κάνει την εμφάνιση της στο χώρο της διακίνησης ευπαθών φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων. Ο Όμιλος Λιναρδάκη καθιερώνεται με δύο βασικά δίκτυα στην Αθήνα & Θεσσαλονίκη  αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Εξυπηρετεί καθημερινά 850 σημεία παράδοσης στην Αττική και συνολικά 1800 σε όλη την Ελλάδα.

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα  και ιδρύθηκε το 1994 από τους πρωτοπόρους της υπηρεσίας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα.  Έχει δίκτυο άνω των 300 καταστημάτων στην Ελλάδα και 5 στην Κύπρο και μία θυγατρική εταιρεία στο Dusseldorf της Γερμανίας.

Φυτοπρομηθευτική - Bottom info

Φυτά και
λουλούδια
όλων των ειδών

Περισσότερα

Εργαλεία
Χειρός
ανακαλύψτε τα

Περισσότερα

Περιηγηθείτε
στους ορόφους του
καταστήματος μας

Περισσότερα

Μοναδικές τιμές, μοναδικές προσφορές