Φυτοπρομηθευτική - Main Section

Φυτοπρομηθευτική - Main Component

Πέρασαν κιόλας 30 χρόνια! Ήταν το 1985 όταν ο Πολύβιος Σταυρόπουλος και ο Γιώργος Πηλιχός άνοιξαν το φυτώριο στην Πέτρου Ράλλη 105, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Από τότε άλλαξαν πάρα πολλά. Από την περιοχή, που πλέον έχει γίνει αγνώριστη, μέχρι το ίδιο το κατάστημα.

Στην αρχή ήταν ένας υπαίθριος χώρος, πλούσιος σε φυτά. Στην πορεία, το κατάστημα στεγάστηκε και μεγάλωσε την γκάμα των προϊόντων του. Το 2001 εγκαινιάστηκε το νέο υπερσύγχρονο και πολυτελές ιδιόκτητο τριώροφο κτίριο, στο οποίο πλέον θα βρείτε οτιδήποτε ψάχνετε για το μπαλκόνι ή τον κήπο σας. Από το 2012 λειτουργεί και το διαδικτυακό μας κατάστημα, το οποίο θεωρούμε την φυσική συνέχεια του καταστήματος στη νέα εποχή, όπου κυριαρχεί η πληροφορία και η παροχή υπηρεσιών.

Το μόνο που δεν άλλαξε όλα αυτά τα χρόνια είναι το μεράκι μας και η διάθεσή μας να προσφέρουμε τις γνώσεις μας και τις υπηρεσίες μας στον κόσμο που μας έχει στηρίξει και μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πραγματικά συγκινητικό να θεωρούμε πολλούς πελάτες φίλους μας, οι οποίοι έρχονται στο κατάστημα απλά για βόλτα και μας δείχνουν φωτογραφίες από τον κήπο τους με φυτά ή δένδρα, τα οποία είχαν φυτευτεί πριν 30 χρόνια!

Γιορτάζουμε λοιπόν! Γιορτάζουμε μαζί σας τα 30 χρόνια λειτουργίας μας και αυτός ο καινούργιος διαδικτυακός τόπος, το ανανεωμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι ο πρώτος από μία σειρά εορτασμών. Εγκαινιάζουμε το “Gardenia Loyalty Club” , το οποίο είναι ένα σύστημα επιβράβευσης αγορών για τους αφοσιωμένους πελάτες μας, και με κάθε νέα αγορά (την πρώτη κάθε πελάτη, ανεξαρτήτως ποσού) δίνουμε 1 πόντο. Επίσης θα ακολουθήσουν διάφορες προσφορές και άλλα πολλά, για τα οποία θα ενημερωθείτε στην πορεία από αυτό εδώ το blog.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας προμηθευτές που μας στήριξαν και πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά όλους εσάς που κάνατε εφικτά όλα τα παραπάνω.

Φυτοπρομηθευτική - Bottom info

Φυτά και
λουλούδια
όλων των ειδών

Περισσότερα

Εργαλεία
Χειρός
ανακαλύψτε τα

Περισσότερα

Περιηγηθείτε
στους ορόφους του
καταστήματος μας

Περισσότερα

Μοναδικές τιμές, μοναδικές προσφορές