Φυτοπρομηθευτική - Main Section

Φυτοπρομηθευτική - Main Component

Αγαπητοί φίλοι σας καλωσορίζουμε στον νέο δικτυακό τόπο της Φυτοπρομηθευτικής. Τρία περίπου χρόνια μετά την είσοδό μας στον χώρο του διαδικτύου ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την παρουσία μας σε αυτό.

Στήσαμε λοιπόν το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία που μας διέκρινε τα τριάντα χρόνια λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος και που εξακολουθεί να μας διακρίνει. Διατηρήσαμε δηλαδή την ίδια συνέπεια και προσήλωση σε αυτό που κάνουμε με έναν και μοναδικό σκοπό: να κάνουμε πράξη τις επιθυμίες σας .

Όσοι μας έχετε γνωρίσει από κοντά στον φυσικό μας χώρο θα έχετε αντιληφθεί ότι η διαδικασία της συναλλαγής μαζί μας δεν είναι μια απλή απόδειξη ταμειακής μηχανής αλλά μια ολοκληρωμένη συνδιαλλαγή, η οποία έχει σκοπό την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας, αλλά και την επιμόρφωσή σας σε αυτό το τόσο ωραίο και «μερακλίδικο» αντικείμενο.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα που βρίσκεστε, θα έχετε ήδη παρατηρήσει ότι υπάρχει πολύ περιεχόμενο. Επίσης, σε πολλές κατηγορίες προϊόντων θα βρείτε έξυπνους τρόπους αναζήτησης με χρήση φίλτρων για να βρείτε πιο εύκολα αυτό που ζητάτε. Επιπλέον δημιουργήσαμε ειδική ενότητα με τους προμηθευτές μας, έτσι ώστε να γνωρίσετε καλύτερα τις εταιρείες τις οποίες αντιπροσωπεύουμε. Σκοπός μας είναι να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε σίγουροι ότι αυτό που αγοράζετε είναι πραγματικά αυτό που ζητάτε και που εξυπηρετεί καλύτερα τις απαιτήσεις τόσο τις δικές σας, όσο και του χώρου σας. Δεν τελειώνουμε όμως εκεί. Κάθε προϊόν, ανεξάρτητα από την χρηστικότητα του, έχει περιεχόμενο που θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε αυτήν την χρηστικότητα και να το χρησιμοποιήσετε ανάλογα. Πέρα λοιπόν από τις φωτογραφίες υπάρχει και η ουσία του θέματος. Σας την χαρίζουμε απλόχερα εδώ. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα υποβολής κάποιας ερώτησης ή σχολιασμού εκ μέρους σας σε κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Επίσης, σε αυτόν τον καινούριο διαδικτυακό τόπο εγκαινιάζουμε το blog μας. Για τους νέους, αλλά και για τους πιο έμπειρους φίλους μας υπάρχει ειδική κατηγορία στο blog με χρήσιμες συμβουλές, οι οποίες φυσικά θα ανανεώνονται συνεχώς. Σε άλλο χώρο στο blog θα βλέπετε τα νέα μας (όπως φυσικά θα έχετε παρατηρήσει ήδη), καθώς επίσης και τις αφίξεις των νέων (εποχιακών ή όχι) προϊόντων. Στο blog μας επίσης θα δημοσιεύονται και προωθητικά videos και επίσημοι κατάλογοι των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε.

Ακόμα, θα παρατηρήσετε ότι στις κατηγορίες των φυτοφαρμάκων και των φυτών, όπως και στον προηγούμενο διαδικτυακό μας τόπο δεν υπάρχουν τιμές και κατά συνέπεια δεν μπορείτε να προσθέσετε κάποιο από αυτά τα προϊόντα στο καλάθι αγορών σας. Αυτό συμβαίνει για δύο διαφορετικούς λόγους. Τα μεν φυτοφάρμακα απαγορεύεται να πωληθούν μέσω διαδικτύου, οπότε η πώληση τους θα γίνεται μόνο μέσω του φυσικού μας καταστήματος. Τα φυτά, από την άλλη μεριά, είναι ζωντανοί οργανισμοί. Κατά συνέπεια είναι ευπαθή και όχι τυποποιημένα προϊόντα, όπως τα υπόλοιπα που υπάρχουν σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Σε κάθε περίπτωση, άμα θέλετε να μάθετε κάποια τιμή, μπορείτε πάντα να μας τηλεφωνήσετε για να σας ενημερώσουμε τόσο για την διαθεσιμότητα, όσο και για την τιμή τους. Όπως καταλαβαίνετε, πολλά φυτά δεν μπορούν να είναι διαθέσιμα όλες τις εποχές του χρόνου.

Συνοψίζοντας, ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε την περιήγησή σας στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα και θα χαρούμε πολύ να μάθουμε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected] για να διορθώσουμε τυχόν ατέλειες ή παραλείψεις.

Φυτοπρομηθευτική - Bottom info

Φυτά και
λουλούδια
όλων των ειδών

Περισσότερα

Εργαλεία
Χειρός
ανακαλύψτε τα

Περισσότερα

Περιηγηθείτε
στους ορόφους του
καταστήματος μας

Περισσότερα

Μοναδικές τιμές, μοναδικές προσφορές