Φυτοπρομηθευτική - Main Section

Φυτοπρομηθευτική - Main Component

Νέα

Σχεδόν έτοιμοι!!

Έχουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε με περηφάνια την έναρξη της συνεργασίας μας με δύο εταιρείες συνώνυμες της ποιότητας του χώρου μας.

Τον Φεβρουάριο λοιπόν του 2021 φέρνουμε στην Ελλάδα μεγάλο μέρος από την γκάμα του εργοστασίου παραγωγής γλαστρών Artevasi, από την Πορτογαλία. Η Artevasi παράγει τόσο χειροποίητες πήλινες γλάστρες, σχεδιασμένες με μεράκι-πραγματικά έργα τέχνης, όσο και και πήλινες γλάστρες μηχανής με χαρακτηριστικό την υψηλότατη ποιότητα. Επίσης, παράγει και πλαστικές γλάστρες από πολυπροπυλένιο, ιδιαίτερου design και αισθητικής.

Τον ίδιο μήνα λοιπόν, ξεκινήσαμε τη συνεργασία και με την Forge Adour, από τη Γαλλία, τον κορυφαίο Ευρωπαϊκό κατασκευαστή plancha (πλάκα ψησίματος από χυτοσίδηρο). Με την πολύ ισχυρή παρουσία της στην αγορά και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων, η μάρκα έχει εδραιώσει την φήμη της και την ικανότητά της να καινοτομεί και επικεντρώνεται στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί.

Είμαστε σίγουροι ότι τα προϊόντα των δύο αυτών εταιρειών θα σας ενθουσιάσουν!

Οι επετειακές μας καραμέλες με γεύση τσιχλόφουσκα για τα 30 χρόνια λειτουργίας μας. Ευχαριστούμε πολύ το "Caramella Halandri", Σωκράτους 18, Χαλάνδρι, 2106830048.

Καραμέλα Φυτοπρομηθευτική

Έχουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε με περηφάνια την έναρξη της συνεργασίας μας με τρεις εταιρείες συνώνυμες της ποιότητας του χώρου μας. Την Wolf Garten, την Gloria και την Adega. Οι τρεις αυτές εταιρείες απευθύνονται και στον επαγγελματία, αλλά και στον απαιτητικό ερασιτέχνη χρήστη, αφού η ποιότητα των προϊόντων τους σε σχέση με την προσιτή τιμή τους, τις έχει καθιερώσει στο χώρο.

Αγαπητοί φίλοι σας καλωσορίζουμε στον νέο δικτυακό τόπο της Φυτοπρομηθευτικής. Τρία περίπου χρόνια μετά την είσοδό μας στον χώρο του διαδικτύου ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την παρουσία μας σε αυτό.

Πέρασαν κιόλας 30 χρόνια! Ήταν το 1985 όταν ο Πολύβιος Σταυρόπουλος και ο Γιώργος Πηλιχός άνοιξαν το φυτώριο στην Πέτρου Ράλλη 105, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Από τότε άλλαξαν πάρα πολλά. Από την περιοχή, που πλέον έχει γίνει αγνώριστη, μέχρι το ίδιο το κατάστημα.

Φυτοπρομηθευτική - Bottom info

Φυτά και
λουλούδια
όλων των ειδών

Περισσότερα

Εργαλεία
Χειρός
ανακαλύψτε τα

Περισσότερα

Περιηγηθείτε
στους ορόφους του
καταστήματος μας

Περισσότερα

Μοναδικές τιμές, μοναδικές προσφορές