USP 1
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 €

21 Ιανουαρίου, 2015

Μπάνος

Μπάνος

Η εταιρία Μπάνος Μ. Ευάγγελος δραστηριοποιείται στον χώρο της μεταλλοτεχνίας και κατασκευάζει μεταλλικές βάσεις κήπου ή εσωτερικών χώρων για γλάστρες, πιθάρια και πήλινα σκεύη από το 1980. Με γνώση πάνω σε ένα ευρύ φάσμα μεταλλικών κατασκευών (είδη κιγκαλερίας, μεταλλικά έπιπλα και διακοσμητικά κήπου, κατασκευές και μηχανήματα για ανθοπωλεία) αποφασίσαμε να εξειδικευτούμε στον τομέα που μας έδινε τις περισσότερες διακρίσεις, δηλαδή την δημιουργία, κατασκευή και προμήθεια διακοσμητικών βάσεων για γλάστρες λουλουδιών για κήπο, μπαλκόνια σπιτιού, εσωτερικών χώρων και εκθέσεων.


Πλέον, το προσωπικό και οι εγκαταστάσεις μας, που βρίσκονται στο Δάτο Καβάλας, περιοχή της βορείου Ελλάδος, έχουν εξειδικευτεί στην παραγωγή σιδερένιων μεταλλικών διακοσμητικών βάσεων για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.
Η πολυετής εμπειρία πάνω στις συρμάτινες μεταλλικές βάσεις, ο συνεχής εκσυγχρονισμός μηχανημάτων για την επεξεργασία μετάλλου και σωστή επιλογή πρώτων υλών (σύρμα Würth), μας επιτρέπει να παράγουμε με τις πιο ποιοτικές τεχνικές που εφαρμόζονται στον χώρο της μεταλλοτεχνίας και της κατασκευής γαλβανισμένων γλαστροθηκών σε κάθε μέγεθος και σχήμα.
Τα προϊόντα της Μπάνος Μ. Ευάγγελος αντικατοπτρίζουν:

- την δημιουργική σκέψη, γιατί επιζητούμε πάντα το καινούργιο και καλαίσθητο αποτέλεσμα καθώς δημιουργούμε συνέχεια νέες σειρές προϊόντων για την διακόσμηση κήπου ή σπιτιού.

- την δυναμική στην λεπτομέρεια, γιατί στον μεγάλο και πολύ ανταγωνιστικό τομέα που περιέχει κάθε είδους διακοσμητική μεταλλική – συρμάτινη κατασκευή καλλωπισμού και ντεκόρ, το προϊόν μας κρίνετε από την ποιότητα της λεπτομέρειας.

- την εργονομική χρήση των προϊόντων μας, από την παραγωγή, την μεταφορά, την αποθήκευση μέχρι και την τελική τοποθέτηση, απλά γιατί μας ενδιαφέρει η ουσία μέσα στην πρακτικότητα.

- την επαγγελματική συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις και προσδοκίες των συνεργατών και των πελατών μας. Σαν Ελληνική επιχείρηση σεβόμαστε τις σωστές διαδικασίες εμπορίου και αυτό τον πιστοποιούν οι καλές συνεργασίες μας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Μάθετε περισσότερα για Μπάνος