USP 1
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 €

21 Ιανουαρίου, 2015

Miltoplast

Miltoplast

Απο το 1984 η Miltoplast ασχολείται με την μεταποίηση πλαστικών πρώτων υλών με εξειδίκευση στην παραγωγή πλαστικών ειδών κήπου και αγροτικών προιόντων φτάνοντας σήμερα να αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ευρωπαική Ένωση για την ποικιλία των προιόντων της.

Απο το 2001 και ιδιαίτερα μετα την εξαγορά της βιομηχανίας πλαστικών ΒΙΟΚΑΤ Α.Ε. εισέρχεται στα είδη οικιακής χρήσεως αποκτώντας ιδιαίτερη δυναμική στην ελληνική και ξένη αγορά.

Απο το 2010 εισέρχεται στα είδη εξοχής οπου και ευελπιστεί οτι οτι η πορεία της εταιρείας θα ειναι ανάλογη των προσδοκιών των πελατών της.

 

Σήμερα η Miltoplast διαθέτει στα Οινόφυτα Βοιωτίας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής 2.000 τ.μ., καθώς και αποθηκευτικούς χώρους έκτασης 8.000 τ.μ.

Επίσης, διαθέτει στη ΒΙ.ΠΕ. Θηβών έτερο ακίνητο έκτασης 25.000 τ.μ., με 3.000 τ.μ. στεγασμένους χώρους, με δυνατότητα άμεσης ενεργοποίησης αυτού αν παραστεί ανάγκη.

Τέλος, διαθέτει 500 τ.μ. αποθήκευσης στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 81 στον Πειραιά, όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας.

Η Miltoplast διακρίνεται τόσο για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, τα οποία παράγονται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές του ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008, HACCP & ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2005, όσο και την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών της και τη φιλικότητά της προς αυτούς.

Είναι μια ελληνική βιομηχανία με μεγάλη ανάπτυξη και δυναμικά ικανή να καλύψει τις απαιτήσεις του κλάδου όπου απευθύνεται, τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τα προϊόντα της εταιρείας από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, καθώς και από συνεργαζόμενους εμπόρους.

Επιπλέον, μέσα από τον δικτυακό μας τόπο μπορείτε να ενημερώνεστε για την γκάμα των προϊόντων μας και τη συνεχή ανανέωσή τους.

Θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σάς δημιουργηθεί, όπως και να σας προτείνουμε το καλύτερο προϊόν για τις ανάγκες σας.

Η ικανοποίηση πελατών είναι ευχαρίστησή μας.

Μάθετε περισσότερα για Miltoplast