USP 1
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 €

25 Αυγούστου, 2022

Gloria

Gloria

Φιλοσοφία

Ο κήπος έχει γίνει μια όαση για στοχασμό και χαλάρωση στην ταραχώδη εποχή μας. Χαιρόμαστε με άνεση την αίσθηση της ασφάλειας και της ησυχίας και αντλούμε ευχαρίστηση απλά από την απόλαυση της φύσης. Μπορεί κάποιος να καθίσει αναπαυτικά, να χαλαρώσει και να απολαύσει τους καρπούς της εργασίας του στον κήπο.

Η μάρκα μας σας παρέχει μια σειρά από πολύτιμες συσκευές χειρός, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η φροντίδα του προσωπικού σας παραδείσου παραμένει ευχάριστη και δεν γίνεται βάρος. Η GLORIA είναι ο ιδανικός συνεργάτης για έναν καλοδιατηρημένο και γεμάτο υγεία κήπο χάρη στην υψηλή και αξιόπιστη ποιότητα, την ευκολία στη χρήση, τη φιλική εξυπηρέτηση, καθώς και τα μοντέρνα προϊόντα. Αυτό μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας στις σελίδες που ακολουθούν.

Σας ευχόμαστε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευχαρίστηση, όταν ασχολείστε με τον κήπο.

Ιστορία της Εταιρείας

2014

Η GLORIA προσφέρει ένα νέο, πρακτικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο απομάκρυνσης των ζιζανίων - το Thermoflamm bio Electro αφαιρεί τα ενοχλητικά ζιζάνια με μια θερμική ακτίνα, η οποία φτάνει τους 650º Κελσίου.

Με το νέο Klick & Go ανταλλακτικό σύστημα, η GLORIA επιτρέπει στους πελάτες της να χειριστούν τα φυτοφάρμακα με ασφάλεια. Ανάμεσα στην σκανδάλη και τον αυλό ψεκασμού υπάρχει ένα ποτήρι ανάμιξης μέσα στο οποίο βρίσκεται μια κασέτα που εμπεριέχει το φάρμακο φυτοπροστασίας. Κατά τον ψεκασμό, το φάρμακο αναμιγνύεται με το καθαρό νερό από τη δεξαμενή. Το φάρμακο δοσολογείται με ακρίβεια και αυτόματα.

2013

Με τους ψεκαστήρες πλάτης Hobby 1200 και 1800, καθώς και τους Profi 1300 και 1800, η GLORIA παρουσιάζει τους βοηθούς της για την εφαρμογή φυτοπροστασίας στην αμπελουργία, τη δασοκομία και τη φροντίδα των φυτών σε θερμοκήπια. Οι ψεκαστήρες συμμορφώνονται με τις τελειότερες εργονομικές προδιαγραφές για την μείωση της σωματικής καταπόνησης κατά την εφαρμογή των μέσων φυτοπροστασίας.

Η GLORIA παρουσιάζει επίσης, τον ψεκαστήρα προπίεσης Prima 3, τον νέο συμπαγή ψεκαστήρα για μικρότερους κήπους.

Από τον Μάρτιο του 2013, το ψεκαστηράκι χειρός με μπαταρία AutoPump Mini είναι διαθέσιμο. Το ψεκαστηράκι με χωρητικότητα ενός λίτρου έρχεται με μια εύχρηστη ηλεκτρική αντλία. Το καλύτερο σε αυτό είναι η λυχνία LED που φωτίζει το ακροφύσιο ψεκασμού.

2012

Το FoamyClean 100 - ο απόλυτος βοηθός για εργασίες καθαρισμού στο σπίτι, τον κήπο και το αυτοκίνητο. Χάρη στο σχεδιασμό του ακροφυσίου, ο ψεκαστήρας αφρού δημιουργεί ισχυρό αφρό καθαρισμού. Απλά συμπληρώστε καθαριστικό, δημιουργήστε πίεση με την αντλία, ψεκάστε σε μεγάλη έκταση, αφήστε το καθαριστικό να ενεργήσει και είστε έτοιμοι!

Ο Prima 5 Comfort - ένας αξιόπιστος ψεκαστήρας πίεσης με επιπλέον χαρακτηριστικά ξεκινάει. Μεγάλη απόσταση λειτουργίας χάρη στο σωλήνα σπιράλ 2,5 μέτρων και άνετη εργασία, εάν το επιθυμούμε, μέσω της σύνδεσης με έναν εξωτερικό συμπιεστή αέρα.

2011

Η GLORIA παρουσιάζει καινοτομίες λαμβάνοντας υπ' όψιν και την τάση της εποχής για την άνεση και την εργονομία, όταν πρόκειται για την φροντίδα των φυτών: η ηλεκτρική AutoPump αντλία και η αναβάθμιση της βαλβίδας σύνδεσης για εξωτερικούς συμπιεστές.

Επιπλέον, με μοντέρνο σχεδιασμό, η σειρά ψεκαστήρων χειρός GLORIA αυξάνεται. Μια ελκυστική σειρά προστέθηκε στη γκάμα των προϊόντων, η οποία θέτει νέα πρότυπα για την αισθητική και την άνεση.

2009

Ψεκασμός αντί βουρτσίσματος - με τους ψεκαστήρες πίεσης της σειράς Spray & Paint, η GLORIA προσφέρει στους πελάτες της μια άνετη λύση για τη βαφή μεγάλων επιφανειών και δύσκολων στην πρόσβαση χώρων.

2008

Επέκταση της σειράς προϊόντων Hobby, με τον GLORIA Hobby 125, έναν πλήρως εξοπλισμένο ψεκαστήρα πίεσης με λειτουργία ψεκασμού 360º μοιρών.

2007

Παραγωγή των ψεκαστήρων υψηλής απόδοσης 405 Τ, 410 Τ, 500 Τ και 510 Τ που είναι κατασκευασμένοι από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα αντίστοιχα. Με υψηλής ποιότητας πλαστικό εσωτερικό επίχρισμα της δεξαμενής για προστασία από τη διάβρωση και για εύκολο καθάρισμα, οι ψεκαστήρες αυτοί είναι οι ιδανικοί βοηθοί στον κήπο ή στη γεωργία.

1999

Χρονιά κατασκευής του αθόρυβου τεμαχιστή Milan

1997

Έναρξη κατασκευής για το καρούλι λάστιχου της GLORIA

1993

Πιστοποίηση με βάση την εκδοχή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας DIN ISO 9001 ( TÜV CERT ).

1948

Πρώτες εξωτερικές εμπορικές σχέσεις με τις Ευρωπαϊκές γειτονικές χώρες.

1947

Έναρξη της παραγωγής του πρώτου ψεκαστήρα GLORIA για τη φυτοπροστασία.

Η ποιότητα της GLORIA

Η γκάμα των προϊόντων GLORIA είναι το αποτέλεσμα δεκαετιών παράδοσης και εμπειρίας. Οι μηχανικοί εξέλιξης είχαν από την πρώτη στιγμή στο μυαλό τους, τις συνθήκες εργασίας και τις υψηλές τεχνικές απαιτήσεις των χρηστών. Το αποτέλεσμα: αξιόπιστες, αποδοτικές συσκευές που καθορίζουν πρότυπα για την ευχρηστία και την εργονομία.

Μόνο τα υψηλής ποιότητας υλικά χρησιμοποιούνται στην παραγωγή. Οι συνθήκες παραγωγής χαρακτηρίζονται από τις τελευταίες τεχνικές εγκαταστάσεις, το έμπειρο προσωπικό παραγωγής και τις επαναλαμβανόμενες επιθεωρήσεις των συστατικών κατά τη διάρκεια και τη διαδικασία κατασκευής. Τα υψηλής ποιότητας μοντέλα στη σειρά ψεκαστήρων της GLORIA κατασκευάζονται αποκλειστικά στη Γερμανία.

Ο όρος "Made in Germany" εξακολουθεί να είναι συνώνυμο με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στη GLORIA. H GLORIA λειτουργεί με το πρότυπο ποιότητας DIN ISO 9001. Αυτό το DIN ISO σημαίνει σταθερή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, μόνιμη αξιοπιστία και υψηλές επιδόσεις. Πολυάριθμα βραβεία από ανεξάρτητα ιδρύματα αποδεικνύουν το εξαιρετικό επίπεδο ασφαλείας, τη συμμόρφωση με τα σχετικά πρότυπα και την υποδειγματική σχεδίαση των προϊόντων μας.

Η GLORIA εγγυάται ότι ανταλλακτικά θα είναι διαθέσιμα για τουλάχιστον 10 χρόνια μετά την αγορά, για όλα της τα προϊόντα. Έτσι, οι πελάτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την ποιότητα των προϊόντων τους μακροπρόθεσμα.

Ποιότητα GLORIA - κάτι περισσότερο από έναν απλό όρο!

Μάθετε περισσότερα για Gloria