USP 1
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 €

21 Ιουνίου, 2021

Gardena

Gardena

Με τα κεντρικά της γραφεία στην πόλη Ουλμ/Γερμανία, η GARDENA είναι η μάρκα που προτιμούν εκατομμύρια ιδιοκτήτες σπιτιών και κήπων, όταν μιλάμε για τη φροντίδα του κήπου.

Αυτό συμβαίνει επειδή η GARDENA προσφέρει μια πλήρη γκάμα των απαραίτητων προϊόντων – ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για συστήματα ποτίσματος, αντλίες, λιμνούλες κήπου, τη φροντίδα του κήπου, τη φροντίδα δέντρων και θάμνων, εργαλεία κήπου ή την καλλιέργεια του εδάφους.

Σήμερα, η GARDENA είναι η κορυφαία μάρκα για εργαλεία κήπου υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη και κυκλοφορεί σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Απαιτείται μια συναισθηματική προσέγγιση προς όσους θεωρούν τον κήπο τους ως "ζωντανό χώρο κοντά στη φύση" και χώρο ευεξίας, αναζωογόνησης και διασκέδασης.

Συστηματική επιτυχία

Από την ίδρυσή της το 1961, η GARDENA εξελίχθηκε από μια μικρή εμπορική εταιρεία για εργαλεία κήπου σε έναν παγκόσμια αναγνωρισμένο κατασκευαστή έξυπνων προϊόντων και συστημάτων για τη φροντίδα του κήπου μέσα σε λίγες δεκαετίες.

Ως κορυφαίο βήμα θεωρείται η κυκλοφορία του Original GARDENA System το 1968.

Η ιδέα να παρέχει λύσεις συστημάτων συνεχίστηκε και τις επόμενες δεκαετίες με το GARDENA combisystem (1977), το GARDENA accu-system V12, το GARDENA Sprinklersystem και το Σύστημα GARDENA Micro-Drip (όλα το 1990).

Το μυστικό της επιτυχίας βασίζεται πάντα στη μεγάλη δύναμη καινοτομίας της μάρκας, αλλά και στην συνεπή πολιτική πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Μέλος του Ομίλου Husqvarna

Από το 2007 η GARDENA είναι μέλος του Ομίλου Husqvarna και – μαζί με την ίδια την Husqvarna και την McCulloch – αποτελεί μία από τις βασικότερες μάρκες καταναλωτών παγκοσμίως.

Μάθετε περισσότερα για Gardena