USP 1
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 €

21 Ιανουαρίου, 2015

Felco

Felco

Ένα όραμα, στόχοι και αξίες

Για την ικανοποίηση των αναγκών των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κλαδέματος και της κοπής υλικών

Το 1946 ο Felix Flisch εξήγαγε ήδη τα προϊόντα του στην Ολλανδία, στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στη Νότιο Αφρική και στο Ισραήλ, έχοντας συνεχώς την επιθυμία αυτά να γίνουν αποδεκτά από τους επαγγελματίες του χώρου στον οποίο απευθύνονταν.

Από τότε, η πίεση των ανταγωνιστών στους επαγγελματίες αυτούς αυξήθηκε. Η FELCO έπρεπε να παράσχει σε αυτούς καλύτερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις, ως απάντηση σε αυτές τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις.

Το δίκτυο πωλήσεων της FELCO είναι πλήρως εκπαιδευμένο στο να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα των πελατών αλλά και να καλύπτει τις υψηλές τους απαιτήσεις.


Σήμερα οι επαγγελματίες του χώρου αναγνωρίζουν στη FELCO το ρόλο ενός πραγματικού επαγγελματικού εταίρου.

Με την εμπιστοσύνη όμως έρχεται και η υπευθυνότητα: Η FELCO οφείλει να ανανεώνει και να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων της.

Η FELCO διαθέτει τμήμα ανάπτυξης αγοράς σκοπός του οποίου είναι να προβλέπει τις ανάγκες των αγορών και να ανταποκρίνεται με εργαλεία τα οποία προσαρμόζονται πλήρως στις αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των τελικών χρηστών.


Όλες αυτές οι διαδικασίες λαμβάνουν χώρα, έχοντας φυσικά υπόψη τις βασικές αξίες της FELCO: ποιότητα, καινοτομία, σεβασμός, ταπεινοφροσύνη και επαγγελματισμός.

Αυτές οι αξίες λαμβάνονται υπόψη από το σύνολο των εργαζομένων στην εταιρία μας και μας επιτρέπουν να αναπτυσσόμαστε μαζί με τους πελάτες μας.

Η συνεχής αναζήτηση της υπεροχής

Σκοπός της FELCO ήταν, είναι και θα είναι να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες και διαρκείς λύσεις στον τομέα του κλαδέματος και της κοπής.

Αν και η στρατηγική μας είναι προσανατολισμένη στην αγορά των επαγγελματιών χρηστών, οι οικιακοί χρήστες δεν παραμερίζονται: αυτοί που απολαμβάνουν την ολοκλήρωση μιας τέλειας εργασίας πρέπει να έχουν πρόσβαση στα καλύτερα εργαλεία για κλάδεμα και κοπή.

Η FELCO δεν σταματά να επιδιώκει την παραγωγή εργαλείων υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας διαδικασίες ακρίβειας, με μοναδικό στόχο: την τελειότητα.

Τα πιστοποιητικά τρίτων σε πολύπλευρους τομείς όπως είναι η Ποιότητα, το Περιβάλλον και η Ασφάλεια αποτελούν αδιάσειστη απόδειξη αυτού. Η πολιτική ποιότητας και ασφάλειας όσο και η περιβαλλοντική πολιτική της FELCO είναι προσβάσιμη κατόπιν απλού αιτήματος στη διεύθυνση info@felco.com.

Αειφόρος ανάπτυξη

Αειφόρος ανάπτυξη και η FELCO: δύο συνώνυμα που αποδεικνύουν τη δεδηλωμένη δέσμευση του συνόλου του προσωπικού της FELCO, για περισσότερο από 60 χρόνια, να προσφέρει στους επαγγελματίες τελικούς χρήστες προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και διανεμηθεί με βάση τις αξίες μας.

Τα εργαλεία της FELCO έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε αρμονία με τη φύση.

Οι χρήστες σε όλο τον κόσμο εκτιμούν ιδιαίτερα την κοπή που εκτελούν τα μοντέλα μας, που είναι καθαρή και ακριβείας, επειδή είναι εγγυημένη η γρήγορη επούλωση των τραυμάτων που προκαλούνται από την κοπή.

Όμως, ο σεβασμός προς τη Μητέρα Φύση δεν τελειώνει εκεί.

Στη FELCO εργαζόμαστε σκληρά για να ελαχιστοποιήσουμε τις όποιες επιβαρύνσεις δημιουργούνται στο περιβάλλον από την παραγωγική διαδικασία.

Τα δυνατά μας εργαλεία καθώς και η φιλοσοφία ετών που ακολουθούμε και αφορά την προσφορά ανταλλακτικών, συνεισφέρουν στην αύξηση του χρόνου ζωής των εργαλείων μας και στην αποφυγή δημιουργίας άχρηστων απορριμμάτων.

Μια τεχνολογική, βιομηχανική και εμπορική περιπέτεια

Ιδέες και προϊόντα

Ήδη από την εποχή που κατοχύρωνε τα δικαιώματα για το πρώτο του ψαλίδι κλαδέματος (το FELCO 1), ο Felix Flisch προσπαθούσε να σεβαστεί τις ακόλουθες αρχές:

- Να κατασκευάσει όσο το δυνατόν περισσότερο ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΑ εργαλεία,
- Να κατασκευάσει εξαρτήματα για τα εργαλεία του τα οποία θα είχαν κατασκευαστεί με απόλυτη ακρίβεια, ούτως ώστε να είναι εγγυημένη η ΕΝΑΛΛΑΞΙΜΟΤΗΤΑ μεταξύ τους.
- Να χρησιμοποιήσει τα καλύτερα, από ποιοτικής άποψης, υλικά, αποσκοπώντας στην ποιότητα κατά την κοπή αλλά και στην ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ των εργαλείων του.

Αυτές οι τρεις αξίες –ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ, ΕΝΑΛΛΑΞΙΜΟΤΗΤΑ και ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ– παραμένουν αμετάβλητες και αποτελούν τους άξονες της εταιρικής στρατηγικής της FELCO από το 1945.

Με σκοπό τον καθορισμό και την παγιοποίηση της στρατηγικής της η FELCO τείνει ευήκοον ους στην αγορά και αποδεικνύεται ευαίσθητη στις ανάγκες των πελατών της.

Η επιθυμία να διαθέσει στην αγορά καινοτόμα και πρωτοπόρα προϊόντα είναι συνεχής. Αποστολή του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης είναι η εγγύηση της μελλοντικής πορείας της Εταιρίας, εξασφαλίζοντας πως αυτή θα βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές της.

Στα 70 χρόνια ύπαρξής της, η FELCO έχει υπάρξει μάρτυρας της σημαντικής επέκτασης της σειράς της.

Στα απλά ψαλίδια κλαδέματος τα οποία εισήγαγαν στην αγορά την εταιρία προστέθηκαν αυτά με περιστρεφόμενη χειρολαβή και ακολούθως τα τροφοδοτούμενα εργαλεία, εγκαθιστώντας τη σημερινή γκάμα εργαλείων υψηλής απόδοσης που κατασκευάζονται από καινοτόμα υλικά.

Οι καινοτόμες και σημαντικές ιδέες της FELCO γίνονται αποδεκτές από την αγορά με θετικό τρόπο, όπως υποδεικνύει και το κοπτικό καλωδίων και συρμάτων με τριγωνική δράση κοπής.

Βιομηχανική και τεχνολογική τεχνογνωσία

Από τις απαρχές της δραστηριοποίησής της η FELCO προσπάθησε να θέσει υπό τον πλήρη έλεγχό της την παραγωγική διαδικασία και την τεχνολογία που απαιτείται για το σχεδιασμό και την κατασκευή των προϊόντων της.

Η στάση αυτή επέτρεψε στη FELCO να ενσωματώσει πλήρως πρωτοπόρες τεχνολογικές λύσεις σε κάθε στάδιο της παραγωγής και να ενισχύσει με αυτές την τεχνογνωσία που αποκτά συνεχώς τα τελευταία 60 χρόνια δραστηριοποίησης στον τομέα της κατασκευής εργαλείων.

Η πλήρης γνώση της παραγωγικής διαδικασίας εγγυάται τη συνεχή ποιότητα των προϊόντων. Η προστιθέμενη αυτή γνώση εγγυάται τη συνεχή και χωρίς λάθη απόδοση των προϊόντων στον τελικό χρήστη.

Μάθετε περισσότερα για Felco