USP 1
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 €

24 Απριλίου, 2016

Farma-Chem

Farma-Chem

Η FARMA-CHEM SA είναι μια δυναμική ιδιωτική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη που ιδρύθηκε το 1987. Είναι εξειδικευμένη στην παρασκευή, τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία ευρείας γκάμας φυτοπροστατευτικών προϊόντων, λιπασμάτων και προϊόντων δημόσιας υγείας.

Η FARMA–CHEM SA είναι η μετεξέλιξη της ΣΙΜ, επιχείρησης φυτοπροστατευτικών προϊόντων που είχε ιδρύσει το 1955, με ατομική μορφή, ο Ιωάννης Μυλωνάς.


Η μακροχρόνια εμπειρία στο Ελλαδικό χώρο σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών για όλες τις καλλιέργειες, καθώς και για την δημόσια υγεία.

Στα προϊόντα της FARMA–CHEM SA περιλαμβάνονται εντομοκτόνα, ακαρεοκτόνα, μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, απολυμαντικά σπόρων, απολυμαντικά εδάφους, φυτορυθμιστικές ουσίες, διαβρέκτες, σαλιγκαροκτόνα, εδαφοβελτιωτικά, εφόδια κηποτεχνίας, είδη PET, υδατοδιαλυτά λιπάσματα, βιοτεχνολογικά σκευάσματα, ιχνοστοιχεία – αμινοξέα, προϊόντα δημόσιας υγείας, ρυθμιστές ανάπτυξης – προνυμφοκτόνα, τρωκτικοκτόνα, απωθητικά – οικολογικά, δολωματικούς σταθμούς ασφαλείας, κολλητικές παγίδες ελέγχου ποντικών, παγίδες ελέγχου εντόμων, και άλλα σκευάσματα ερασιτεχνικής χρήσης.

Ο δυναμισμός της και η αποδοχή που είχε από την Ελληνική αγορά για τις υπηρεσίες και τη ποιότητα των φυτοπροστατευτικών προϊόντων της την ώθησαν το 2000 να προχωρήσει σε νέα φάση επενδύσεων με επέκταση που οδήγησε στον διπλασιασμό των χώρων παραγωγής και των αποθηκευτικών της χώρων.

Στο τέλος του α’ εξάμηνου του 2002 ολοκληρώθηκε η αποπεράτωση των νέων σύγχρονων ιδιόκτητων γραφείων στον ίδιο χώρο, συντελώντας κατ’ αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της λειτουργικότητας και της εικόνας της εταιρείας.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των εγκαταστάσεων έχει γίνει σύμφωνα με τις πλέον υψηλές τεχνικές προδιαγραφές με προτεραιότητες την παραγωγική διαδικασία τον ποιοτικό έλεγχο την περιβαλλοντική πολιτική και τους κανονισμούς ασφάλειας κατά Seveso I και Seveso II .

Λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχείς αναβαθμισμένες απαιτήσεις τόσο της εσωτερικής όσο και της εξωτερικής αγοράς η εταιρεία έχει προχωρήσει στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου διαρθρωτικού προγράμματος σε όλες τις βαθμίδες των τμημάτων της, αρχίζοντας από την παραλαβή των α' υλών (υγρών και στερεών) σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους υποδοχής , αποθήκευσης , προώθησης των πρώτων υλών στις 3 γραμμές παραγωγής και μιας εντελώς ξεχωριστής γραμμής παραγωγής ζιζανιοκτόνων, την κυρίως παραγωγή, τυποποίηση και συσκευασία, και τέλος στη προώθηση και αποθήκευση των τελικών προϊόντων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Αφουγκράζοντας τις ανησυχίες και τις επιταγές της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής γεωργίας για ένα πιο φιλικό και καθαρό περιβάλλον στηρίζουμε μέσα από τους αναπτυξιακούς σχεδιασμούς της, την ανάπτυξή και προώθηση νέων ήπιων και βιολογικών φυτοπροστατευτικών προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον.

Για τη διατήρηση της ποιότητας και της ασφάλειας η FARMA–CHEM SA έχει πιστοποιηθεί με δύο συστήματα διαχείρισης: α) OHSAS 18001:2007 (Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία) και β) ΕΛΟΤ ΕΝ ΙSO 9001:2008 (Διαχείρισης Ποιότητας) από την Lloyd's - UKενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και τηρείται ο έλεγχος της συνολικής ποιότητας, καθώς ήδη εφαρμόζονται οι πλέον αυστηρές προδιαγραφές για τον ποιοτικό έλεγχο, ο οποίος καλύπτει όλα τα στάδια της παραγωγής από την αρχή ως το τέλος και εξασφαλίζει μια συνεχή, απόλυτη και ομοιόμορφη ποιότητα των τελικών προϊόντων.

Μάθετε περισσότερα για Farma-Chem