USP 1
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 €

25 Μαρτίου, 2021

Euganea Vasi

Euganea Vasi

Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς

Είμαστε η οικογένεια Bottazzo και μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό και τους συναδέλφους μας, σχηματίζουμε μια ομάδα περίπου 50 ατόμων, με τα οποία διευθύνουμε την εταιρεία.
Η Euganea Vasi είναι μια τεχνολογικά προηγμένη εταιρεία που καλύπτει το χάσμα βιοτεχνίας-βιομηχανίας, η οποία έχει ισχυρές ρίζες στην περιοχή Colli Euganei, στην Bastia di Rovolon (Πάδοβα), που αποτελούν έναν αδιάσπαστο δεσμό μεταξύ της εξωτερικής φύσης και του εσωτερικού περιβάλλοντος.


Εργαζόμαστε σε μια ατμόσφαιρα με ευχάριστη δυναμική σχέσεων που αποτελείται από ανεξάρτητους χώρους και αμοιβαία εμπιστοσύνη. Λέξεις κλειδιά όπως συνεργασία, συμμετοχή, υποστήριξη και ενότητα προθέσεων αποτελούν την πραγματική ουσία του επαγγελματισμού μας.
Κάθε γλάστρα, κάθε κουτί και κάθε μπολ που φεύγει από τους κλιβάνους μας έχει κατασκευαστεί προσεκτικά στην Ιταλία και έχει ολοκληρωθεί με ακρίβεια. Επενδύουμε στην καινοτομία, στην επιθυμία για ανάπτυξη, χωρίς να ξεχνάμε ποτέ τη σχέση με την προέλευσή μας και την εξαιρετικά πρακτική προσέγγιση που απαιτείται για τη δημιουργία των προϊόντων μας.

Δέσμευση στην έρευνα

Τα προϊόντα Euganea Vasi συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας χάρη στην καθημερινή δέσμευση των ανθρώπων μας στην έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη, τόσο ως προς το σχεδιασμό όσο και ως προς τα υλικά και τα φινιρίσματα.
Μια ειδική επεξεργασία, που εφαρμόζεται στάνταρ σε όλα τα χρωματιστά προϊόντα, έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το χρώμα με την πάροδο του χρόνου και να αποτρέπει το σχηματισμό μούχλας, φυκιών ή εξάνθησης αλατιού στην επιφάνεια της γλάστρας. Χάρη στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά τους, τα προϊόντα Euganea Vasi είναι ιδανικά για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.
Η ομοιογένεια των τελικών προϊόντων μας αποδεικνύει περαιτέρω τα υψηλά ποιοτικά μας πρότυπα και τη μεγάλη φροντίδα που προσέχουμε ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Ένα τέτοιο υψηλό επίπεδο ομοιομορφίας καθίσταται δυνατό μόνο με προσεκτική επιλογή και δοκιμή πρώτων υλών, ποιοτικό έλεγχο σε όλη τη διαδικασία παραγωγής και συνεχείς δοκιμές για αντοχή και αναλλοίωτη στο χρόνο.

Μάθετε περισσότερα για Euganea Vasi