USP 1
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 €

21 Ιανουαρίου, 2015

ΕΛΛΑΓΡΕΤ

ΕΛΛΑΓΡΕΤ

Η ΕΛΛΑΓΡΕΤ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1961 από τον Αγησίλαο Παπαδόπουλο. Η εταιρεία ξεκίνησε να εμπορεύεται φυτοπροστατευτικά προϊόντα πανελλαδικά, με κύριο γνώμονα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Για το σκοπό αυτό κατασκευάστηκε η πρώτη αποθήκη της εταιρείας στην Μάνδρα Αττικής.

Το 1974 μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρεία και αμέσως μετά προχωράει σε σημαντικές επενδύσεις σε πάγιες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό για εξυπηρέτηση αναγκών τυποποίησης συσκευασίας και αποθήκευσης πρώτων υλών και ετοίμων προϊόντων.


Η αναπτυξιακή της πορεία είναι δεδομένη καθόσον τα επόμενα χρόνια η εμπορική της δραστηριότητα αναπτύσσεται ραγδαία συγχρόνως δε επισυνάπτει συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες του κλάδου στον τομέα τυποποίησης, συσκευασίας και αποθήκευσης.

Στα τέλη της δεκαετίας του 90΄ η εταιρεία επενδύει σε νέες αποθήκες, σχεδιασμένες να ανταποκρίνονται στην νομοθεσία που απαιτείται για την αποθήκευση και διακίνηση χημικών προϊόντων (Οδηγία SEVESO) καθώς και σε εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου πλήρως εξοπλισμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες πιστοποίησης των προδιαγραφών των προϊόντων της εταιρείας.

Η 1η δεκαετία του 2000 μας βρίσκει στις πρώτες θέσεις μεταξύ των αμιγώς ελληνικών εταιρειών με σημαντικές εμπορικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες του κλάδου , με νέους στόχους σε μια Γεωργία που εξελίσσεται σε ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο που περιβάλλει τη διαχείριση των προϊόντων φυτοπροστασίας , και νέα επιχειρηματικά σχέδια και υλοποιημένες επενδύσεις στην γεωστρατηγική θέση την οποία κατέχει. Παράλληλα ιδρύει το τμήμα ΣΠΟΡΩΝ, το οποίο αναπτύσσεται γοργά στους τομείς κτηνοτροφικών και ενεργειακών φυτών.

Το 2007 εγκαταστάθηκε και εφαρμόζεται Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας πιστοποιημένο από τον Φορέα Πιστοποίησης TUV SUD (βάσει προτύπου ISO 9001:2000) και καλύπτει την ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων φυτοπροστασίας. Παράλληλα σχεδιάζει την κατασκευή της νέας αποθηκευτικής μονάδας με συνολικό εμβαδόν 1600 τ.μ. και χωρητικότητα 2300 παλετών με σκοπό να φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα χημικών προϊόντων. Οι διαδικασίες θα υποστηρίζονται από την εγκατάσταση του ειδικού λογισμικού Aberon W.M.S. , το πλέον σύγχρονο όσον αφορά την διεκπεραιωση των διαδικασιών και διεργασιών της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Στην ΕΛΛΑΓΡΕΤ στην προσπάθεια μας αυτή σημαντικός αρωγός είναι το επιστημονικό, διοικητικό και εργατικό προσωπικό που έχει προσφέρει και προσφέρει τα μέγιστα στη καθημερινή λειτουργία και υλοποίηση των στόχων της εταιρείας καθώς και οι συνεργάτες μας οι οποίοι είναι αποδέκτες της προσπάθειας αυτής σε όλη την Ελλάδα.

Σε μια αειφόρο πλέον ανάπτυξη της γεωργίας μας, εμείς αλλάζουμε, παραμένουμε όμως πιστοί στην φιλοσοφία του ιδρυτή μας :

ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ , ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μάθετε περισσότερα για ΕΛΛΑΓΡΕΤ