USP 1
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 €

21 Ιανουαρίου, 2015

Bellota

Bellota

Corporacion Patricio Echeverria: Από το Legazpi σε ολόκληρο τον κόσμο

Με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες, 11 κατοχυρωμένες επωνυμίες, 18.000 προϊόντα και προσωπικό 1400 ατόμων, η Corporacion Patricio Echeverria διαθέτει μονάδες παραγωγής στις πόλεις Legazpi, Zumarraga και Olloqui (Ισπανία), στο Ιλινόις και την Καλιφόρνια (ΗΠΑ), στο Φορτίν ντε λας Φλόρες (Μεξικό), στο Μανισάλες (Κολομβία), στο Indaial (Βραζιλία), στο Hovedgard (Δανία) και τέλος στο Nashik (Ινδία) .


Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Legazpi (Guipuzcoa), όπου ιδρύθηκε η Εταιρεία, η οποία διαθέτει, επίσης, ένα δίκτυο εμπορικών αντιπροσωπειών και αντιπροσώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Το τμήμα των Εργαλείων, αναπτύσσει τα καλύτερα εργαλεία για κάθε χρήστη στους τομείς των κατασκευών, της γεωργίας και της κηπουρικής. Με γνώμονα τη γεωγραφική εγγύτητα στις αγορές και τους διαφόρους χρήστες, τα σχέδια αναπτύσσονται μέσω τριών Διευθύνσεων Εμπορίου: Ευρώπη, Λατινική Αμερική και ΗΠΑ – Καναδάς.
Το τμήμα Agrisolutions, παρέχει λύσεις και παράγει εξαρτήματα για γεωργικά μηχανήματα. Περισσότεροι από 200 κατασκευαστές και διανομείς σε όλον τον κόσμο εξοπλίζουν τα μηχανήματά σας με εξαρτήματα που κατασκευάζονται στις ακόλουθες μονάδες παραγωγής: Ευρώπη (Ισπανία – Legazpi), Αμερική (ΗΠΑ – Ιλινόις) και Ασία (Ινδία – Sinnar).

Μάθετε περισσότερα για Bellota