USP 1
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 €

28 Φεβρουαρίου, 2023

Από το 1985...

Από το 1985...

Ήταν το 1985 όταν ο Πολύβιος Σταυρόπουλος και ο Γιώργος Πηλιχός άνοιξαν το φυτώριο στην Πέτρου Ράλλη 105, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Από τότε άλλαξαν πάρα πολλά. Από την περιοχή, που πλέον έχει γίνει αγνώριστη, μέχρι το ίδιο το κατάστημα.

Στην αρχή ήταν ένας υπαίθριος χώρος, πλούσιος σε φυτά. Στην πορεία, το κατάστημα στεγάστηκε και μεγάλωσε την γκάμα των προϊόντων του. Το 2001 εγκαινιάστηκε το νέο υπερσύγχρονο και πολυτελές ιδιόκτητο τριώροφο κτίριο, στο οποίο πλέον θα βρείτε οτιδήποτε ψάχνετε για το μπαλκόνι ή τον κήπο σας. Από το 2012 λειτουργεί και το διαδικτυακό μας κατάστημα, το οποίο θεωρούμε την φυσική συνέχεια του καταστήματος στη νέα εποχή, όπου κυριαρχεί η πληροφορία και η παροχή υπηρεσιών.

Το μόνο που δεν άλλαξε όλα αυτά τα χρόνια είναι το μεράκι μας και η διάθεσή μας να προσφέρουμε τις γνώσεις μας και τις υπηρεσίες μας στον κόσμο που μας έχει στηρίξει και μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πραγματικά συγκινητικό να θεωρούμε πολλούς πελάτες φίλους μας, οι οποίοι έρχονται στο κατάστημα απλά για βόλτα και μας δείχνουν φωτογραφίες από τον κήπο τους με φυτά ή δένδρα, τα οποία είχαν φυτευτεί πριν από κοντά 30-40 χρόνια!

Γιορτάζουμε λοιπόν! Γιορτάζουμε μαζί σας τη λειτουργία του καινούργιου διαδικτυακού μας τόπου, του ανανεωμένου μας ηλεκτρονικού καταστήματος, ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία που μας διέκρινε τα χρόνια λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος και που εξακολουθεί να μας διακρίνει. Διατηρήσαμε δηλαδή την ίδια συνέπεια και προσήλωση σε αυτό που κάνουμε με έναν και μοναδικό σκοπό: να κάνουμε πράξη τις επιθυμίες σας .

Όσοι μας έχετε γνωρίσει από κοντά στον φυσικό μας χώρο θα έχετε αντιληφθεί ότι η διαδικασία της συναλλαγής μαζί μας δεν είναι μια απλή απόδειξη ταμειακής μηχανής αλλά μια ολοκληρωμένη συνδιαλλαγή, η οποία έχει σκοπό την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας, αλλά και την επιμόρφωσή σας σε αυτό το τόσο ωραίο και «μερακλίδικο» αντικείμενο.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα που βρίσκεστε, θα έχετε ήδη παρατηρήσει ότι υπάρχει πολύ περιεχόμενο. Επίσης, σε πολλές κατηγορίες προϊόντων θα βρείτε έξυπνους τρόπους αναζήτησης με χρήση φίλτρων για να βρείτε πιο εύκολα αυτό που ζητάτε. Επιπλέον δημιουργήσαμε ειδική ενότητα με τους προμηθευτές μας, έτσι ώστε να γνωρίσετε καλύτερα τις εταιρείες τις οποίες αντιπροσωπεύουμε. Σκοπός μας είναι να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε σίγουροι ότι αυτό που αγοράζετε είναι πραγματικά αυτό που ζητάτε και που εξυπηρετεί καλύτερα τις απαιτήσεις τόσο τις δικές σας, όσο και του χώρου σας. Δεν τελειώνουμε όμως εκεί. Κάθε προϊόν, ανεξάρτητα από την χρηστικότητα του, έχει περιεχόμενο που θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε αυτήν την χρηστικότητα και να το χρησιμοποιήσετε ανάλογα. Πέρα λοιπόν από τις φωτογραφίες υπάρχει και η ουσία του θέματος. Σας την χαρίζουμε απλόχερα εδώ. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα υποβολής κάποιας ερώτησης ή σχολιασμού εκ μέρους σας σε κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Επίσης, σε αυτόν τον καινούριο διαδικτυακό τόπο εμπλουτίζουμε το blog μας. Για τους νέους, αλλά και για τους πιο έμπειρους φίλους μας υπάρχει ειδική κατηγορία στο blog με χρήσιμες συμβουλές, οι οποίες φυσικά θα ανανεώνονται συνεχώς. Σε άλλο χώρο στο blog θα βλέπετε τα νέα μας (όπως φυσικά θα έχετε παρατηρήσει ήδη), καθώς επίσης και τις αφίξεις των νέων (εποχιακών ή όχι) προϊόντων. Στο blog μας επίσης θα δημοσιεύονται και προωθητικά videos και επίσημοι κατάλογοι των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε.

Ακόμα, θα παρατηρήσετε ότι στις κατηγορίες των φυτοφαρμάκων και των φυτών, όπως και στον προηγούμενο διαδικτυακό μας τόπο δεν υπάρχουν τιμές και κατά συνέπεια δεν μπορείτε να προσθέσετε κάποιο από αυτά τα προϊόντα στο καλάθι αγορών σας. Αυτό συμβαίνει για δύο διαφορετικούς λόγους. Τα μεν φυτοφάρμακα απαγορεύεται να πωληθούν μέσω διαδικτύου, οπότε η πώληση τους θα γίνεται μόνο μέσω του φυσικού μας καταστήματος. Τα φυτά, από την άλλη μεριά, είναι ζωντανοί οργανισμοί. Κατά συνέπεια είναι ευπαθή και όχι τυποποιημένα προϊόντα, όπως τα υπόλοιπα που υπάρχουν σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Σε κάθε περίπτωση, άμα θέλετε να μάθετε κάποια τιμή, μπορείτε πάντα να μας τηλεφωνήσετε για να σας ενημερώσουμε τόσο για την διαθεσιμότητα, όσο και για την τιμή τους. Όπως καταλαβαίνετε, πολλά φυτά δεν μπορούν να είναι διαθέσιμα όλες τις εποχές του χρόνου.

Συνοψίζοντας, ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε την περιήγησή σας στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα και θα χαρούμε πολύ να μάθουμε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@fytopromitheytiki.gr για να διορθώσουμε τυχόν ατέλειες ή παραλείψεις.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας προμηθευτές που μας στήριξαν και πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά όλους εσάς που κάνατε εφικτά όλα τα παραπάνω.