Φυτοπρομηθευτική - Main Section

Φυτοπρομηθευτική - Main Component

Νέα

Οι επετειακές μας καραμέλες με γεύση τσιχλόφουσκα για τα 30 χρόνια λειτουργίας μας. Ευχαριστούμε πολύ το "Caramella Halandri", Σωκράτους 18, Χαλάνδρι, 2106830048.

Καραμέλα Φυτοπρομηθευτική

Έχουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε με περηφάνια την έναρξη της συνεργασίας μας με τρεις εταιρείες συνώνυμες της ποιότητας του χώρου μας. Την Wolf Garten, την Gloria και την Adega. Οι τρεις αυτές εταιρείες απευθύνονται και στον επαγγελματία, αλλά και στον απαιτητικό ερασιτέχνη χρήστη, αφού η ποιότητα των προϊόντων τους σε σχέση με την προσιτή τιμή τους, τις έχει καθιερώσει στο χώρο.

Σας ενημερώνουμε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό στο διάστημα 1-31 Αυγούστου 2015. Οι παραγγελίες που θα καταχωρούνται στο συγκεκριμένο διάστημα θα εκτελεστούν από την 1η Σεπτεμβρίου 2015. Το φυσικό μας κατάστημα στην Πέτρου Ράλλη 105, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη θα παραμείνει ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, εκτός από το Σάββατο 15 Αυγούστου 2015. Σας ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλές διακοπές!

Αγαπητοί φίλοι σας καλωσορίζουμε στον νέο δικτυακό τόπο της Φυτοπρομηθευτικής. Τρία περίπου χρόνια μετά την είσοδό μας στον χώρο του διαδικτύου ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την παρουσία μας σε αυτό.

Πέρασαν κιόλας 30 χρόνια! Ήταν το 1985 όταν ο Πολύβιος Σταυρόπουλος και ο Γιώργος Πηλιχός άνοιξαν το φυτώριο στην Πέτρου Ράλλη 105, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Από τότε άλλαξαν πάρα πολλά. Από την περιοχή, που πλέον έχει γίνει αγνώριστη, μέχρι το ίδιο το κατάστημα.

Φυτοπρομηθευτική - Bottom info

Φυτά και
λουλούδια
όλων των ειδών

Περισσότερα

Εργαλεία
Χειρός
ανακαλύψτε τα

Περισσότερα

Περιηγηθείτε
στους ορόφους του
καταστήματος μας

Περισσότερα

Μοναδικές τιμές, μοναδικές προσφορές

Κωδ: 02.04.0090
59.90 €
Τιμή: 49.90 €
Κωδ: PG-5100
22.50 €
Τιμή: 18.00 €